Facebook Pixel Κουκούλωμα χωρίς εικόνα και ήχο!
| 2011-06-08 19:17:00

Κουκούλωμα χωρίς εικόνα και ήχο!

Κουκούλωμα χωρίς εικόνα και ήχο!

Δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα οι Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης από τους «καυγάδες» στο ΔΣ του Παναθηναϊκού: «Θέματα επί προσωπικού και εκτός πρακτικών».

Αν και στο ΔΣ του Παναθηναϊκού έγινε ο… κακός χαμός μεταξύ των μελών με «γαλλικά» και φωνές ανάμεσα στον Δομάζο και τον Μήτσου, αλλά και εντονότατες παρατηρήσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου, του Αντωνιάδη και του Μαυροκουκουλάκη προς στον Γόντικα για το «ναυάγιο» με τον Βρύζα, η Διοικούσα Επιτροπή δεν… άκουσε τίποτα.

Αυτό δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπου μεταξύ άλλων είπε πως: «Οτιδήποτε έγινε, που δεν ήταν σοβαρό. Στην κουβέντα πάνω και αυτά έγιναν αφού είχαν τελειώσει και συζητούσαμε επί προσωπικού. Στο ΔΣ κάποιοι είναι μέτοχοι και άλλοι εκπρόσωποι των μετόχων. Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά στο πως εκφράζεται ο καθένας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας συνεχίζοντας το… κουκούλωμα τόνισε σε σχετική για τον καυγά του ΔΣ: «Δεν διακόπηκε η συνεδρίαση. Το ΔΣ ολοκληρώθηκε κανονικά. Υπήρξε συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης και εκτός πρακτικών και αφορά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή».

Όσον αφορά την ομάδα και το θέμα του τεχνικού διευθυντή σχολίασε: «Δεν έχω να σας πω πολλά πράγματα. Αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση για την 1η Ιουλίου, όπου θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης διαβάστηκε μία επιστολή του κ.Βεκρή, ο οποίος παραιτήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή, αλλά θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος του Δ.Σ.

Συζητήθηκε ακόμα, το θέμα του τεχνικού διευθυντή και θα επανέλθει η διοικούσα επιτροπή σύντομα με νέα εισήγηση, μετά την αρνητική απάντηση που πήραμε από τον Βρύζα. Ο άνθρωπος μας ενημέρωσε για λόγους ανθρώπινους που δεν μπορεί να αναλάβει και αυτοί οι λόγοι είναι κατανοητοί.Έχουμε ήδη 2-3 περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών που έχουμε εξετάσει και θα επανέλθουμε γι' αυτό στο επόμενο Δ.Σ. για να πάρουμε την τελική απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επί εποχή Καπετάνιου δεν θα γινόταν αυτά…»

«Υπήρξαν διαξιφισμοί για τα χρήματα…»

Το μήνυμα του Τζίγγερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags