Facebook Pixel Λε Ταλέκ και λε... παβλέκ!
| 2016-03-20 20:09:00

Λε Ταλέκ και λε... παβλέκ!

Λε Ταλέκ και λε... παβλέκ!

Τελεία και παύλα. Ένα γκολ του Λε Ταλέκ ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο για να βγάλει... νοκ άουτ τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο κυριάρχησε ο Ατρόμητος, ενώ στο δεύτερο ο Πανθρακικός. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες ήταν τυχερότεροι και ουσιαστικότεροι. Στο 21' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, ύστερα από φοβερή πάσα του Σουμπίνιο και εκτέλεση του Λε Ταλέκ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ουμπίδες έχασε φοβερή ευκαιρία για να κάνει το 0-2 και να καθαρίσει τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος οι Θρακιώτες πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν δύο φοβερές ευκαιρίες (61' Χασομέρης, 76' Ίγκορ), αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν. Έτσι παρέμεινε το 0-1 υπέρ του αθηναϊκού συλλόγου, o οποίος με το τρίποντο ανέβηκε στη 10η θέση όπου ισοβαθμεί με 33 βαθμούς με τον Λεβαδειακό.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Λαδάκης, Τσιάρας, Χασομέρης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Ιγκόρ

Ατρόμητος ( Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Oυσέρο, Ούμπιντες, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι , Λε Ταλέκ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags