Facebook Pixel Μπαρόχα: “Αναμενόμενο να δεχτούμε γκολ”
| 2016-03-21 00:07:00

Μπαρόχα: “Αναμενόμενο να δεχτούμε γκολ”

 Μπαρόχα: “Αναμενόμενο να δεχτούμε γκολ”

Ο κίπερ της ΑΕΚ, άφησε αιχμές για την απόδοση της ομάδας στο Αγρίνιο

Το έβλεπε να έρχεται το γκολ της ήττας ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας που δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την επιθετική αλλά και γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:
 
"Ήταν μία στιγμή που αφαιρεθήκαμε. Πιστεύαμε ίσως ότι ήμασταν καλύτεροι απ’ όσο ήμασταν. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ, όμως και ο Παναιτωλικός έπαιξε δυνατά, οπότε αυτό το γκολ ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή"
 
Για την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μπουονανότε: "Είναι αλήθεια πως περιμένεις από κάποιους παίκτες με ταλέντο, κυρίως τους επιθετικούς, να σκοράρουν, αλλά και λογικό να μπορούν και να αποτυγχάνουν κάποια στιγμή. Δεν ρίχνουμε όμως το φταίξιμο σε έναν. Όλη η ομάδα συνολικά δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε".
 
Για το πως θα διαμορφωθεί τελικά βαθμολογία των play-offs: "Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι χάσαμε. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που απομένουν να μην χάσουμε άλλους βαθμούς". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags