Facebook Pixel Η αποκάλυψη Βίτορ για το μέλλον του!
| 2016-03-21 00:56:00

Η αποκάλυψη Βίτορ για το μέλλον του!

Η αποκάλυψη Βίτορ για το μέλλον του!

Διαβάστε τι είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συζητάει με τον Δικέφαλο για ανανέωση….

Ο Βίτορ μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως δεν έχει προς το παρόν κάποια πρόταση στα χέρια του και ουσιαστικά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τη στιγμή θυμίζουμε πως υπάρχει έντονη φημολογία για… σφήνα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Καλλονής:
«Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι άλλαξε το σύστημα. Σε δέκα μέρες δεν έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλά. Ισως ήταν και η αλλαγή στην ψυχολογία αλλά είναι μικρό το διάστημα».

Για τους βαθμούς που έχουν χαθεί:
«Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και να είσαι συγκεντρωμένος. Το βάρος πέφτει σε εμάς, αλλά είναι αυτοί οι χαμένοι βαθμοί με χαζό τρόπο και προσπαθούμε να το διορθώσουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν χρειάζονται προσθήκες έμπειρων παικτών:
«Με την προσθήκη κάποιων ποιοτικών παικτών με εμπειρία, η ομάδα θα βοηθηθεί. Πράγματι υπάρχουν νέοι παίκτες, έχουν χαθεί βαθμοί, υπάρχει μια πίεση ότι η ομάδα πρέπει να κερδίσει και πρέπει γιατι είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει και ο κόσμος όμως να καταλάβει ότι όταν υπάρχουν τόσοι νέοι παίκτες, χρειάζεται και χρόνος…»

Για τη δική του εξήγηση για τους πολλούς τραυματισμούς:
«Δεν είναι ο τομέας της ειδικότητας μου, είχαμε όμως πολλούς τέτοιους τραυματισμούς, κάτι που είναι περίεργο. Είναι κρίμα να χάνεις σημαντικούς παίκτες για την εξέλιξη της ομάδας από τραυματισμούς».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια χειροπιαστή προσφορά. Πρέπει να τελειώσω καλά και δυνατά τη σεζόν και μετά θα δούμε τι θέλει η ομάδα τι θέλω κι εγώ…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags