Facebook Pixel Δεν κάνει ο Ίβιτς, να φύγει και να πάει για αγροτικό!
| 2016-03-21 14:15:00

Δεν κάνει ο Ίβιτς, να φύγει και να πάει για αγροτικό!

Δεν κάνει ο Ίβιτς, να φύγει και να πάει για αγροτικό!

Παρόλο που ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει δύο τριάρες με τον Σέρβο στον πάγκο, ο Γιώργος Μύρτσος γράφει για άμεση πρόσληψη έμπειρου προπονητή! Διαβάστε στο blog του για ποιο λόγο...

Ο Ηρακλής φέτος όταν καταβαίνει στην Αθήνα για να παίξει μπάλα, θυμίζει τον επαρχιώτη Χατζηχρήστο από τον κινηματογράφο. Που ερχόταν στην Αθήνα και τον είχαν όλοι για καρπαζιά. Δεν άξιζε να φάει 4 γκολ ο Ηρακλής, αλλά τα 3 από τα 4 ήταν καθαρά ερασιτεχνικά γκολ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν με πείθει, παρότι έβαλε ντόρτια στον Ηρακλή. Όπως και η ΑΕΚ δεν με πείθει. Πιστεύω ότι μετά τον Ολυμπιακό, το καλύτερο υλικό στο πρωτάθλημα το έχει ο ΠΑΟΚ.

Αλλά εκτός από το καλύτερο υλικό μετά τον Ολυμπιακό, είχε και στην άκρη του πάγκου τον εφευρέτη της προπονητικής, τον Τούντορ, που είχε σηκώσει χειρόφρενο στην ομάδα. Ο Ίβιτς, τώρα, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βάλει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, στις πραγματικές θέσεις τους. Ο Λέοβατς, που ήταν στους διακριθέντες χθες, έπαιξε αριστερό μπακ και όχι μπακ - χαφ. Αυτή είναι η θέση του, γι΄ αυτό απέδωσε. Αλλά έτσι που τα είχε καταφέρει ο Τούντορ, έφτασαν να αμφισβητούν μέχρι την εκτελεστική δεινότητα του Μπερμπάτοφ.

Μόνο που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, αν θέλει να μπει σε σωστές βάσεις, να βρει ποιο είναι το πλάνο του για να διεκδικήσει τίτλους. Με δύο νίκες του ΠΑΟΚ, ο Ίβιτς έγινε καλός προπονητής για την ομάδα. Είναι δυνατόν, στην Κ20 ήταν! Πρέπει να κλείσει από τώρα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και να είναι έμπειρος, ανερχόμενος και να θέλει να διακριθεί. Κι έπειτα να ασχοληθούν για το αν θα δώσουν τον Αθανασιάδη ή αν θα αποκτήσουν άλλον ποδοσφαιριστή. Πρέπει να κλείσουν τώρα τον νέο προπονητή και να δώσει οδηγίες στον Ίβιτς και το επιτελείο του για τον σχηματισμό που θέλει να ακολουθήσει. Να μιλήσει με τον πρόεδρο και να βγάλουν ένα πλάνο για το πού θα ρίξουν λεφτά. Γιατί μέχρι τώρα ο Σαββίδης τα πετάει τα λεφτά του.

Ο Ίβιτς είναι μία καλή εναλλακτική λύση για τον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, για να μην κάνει βιαστική επιλογή προπονητή. Αλλά δεν γίνεται να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει πρωτάθλημα με Ίβιτς ή με τον Γ.Χ. Να κάνουν το αγροτικό τους πρώτα σε κάποιες ομάδες, κι αν είναι άξιοι μετά να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται ξαφνικά να βαφτιστείς προπονητής του ΠΑΟΚ και να θέλεις να πάρεις τίτλους, επειδή έκανες δύο νίκες. Αλλά στην Ελλάδα με μία νίκη αποθεώνουμε εύκολα κάποιον και με μία ήττα τον καταδικάζουμε.

Φτάσαμε σε σημείο, σήμερα, η ποδοσφαιρική συνέχεια του Ολυμπιακού να εξαρτάται από τον υφυπουργό Αθλητισμού, να είναι πολιτικό το θέμα δηλαδή. Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει πριν ακόμα αρχίσει, το μόνο που έμενε ήταν το Κύπελλο. Για το οποίο η Πολιτεία λέει ότι δεν θα γίνει και η ΕΠΟ ότι θα γίνει! Υπάρχουν και οι απειλές από έξω και γίνεται κωλοχανείο η κατάσταση. Αλλά σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε ακόμα ποιος αποφάσιζει! Αποφασίζουν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πολιτικοί ή αποφασίζουν αυτοί που ελέγχουν το ποδόσφαιρο, όπως πλανάται στην ατμόσφαιρα; Γιατί υπάρχει κύκλωμα... παραποδοσφαίρου, όπως λέγαμε παλιά για το παραϊατρικό κύκλωμα!

Έρχεται η ΕΠΟ, που είναι διορισμένη και θέλει να γίνει το Κύπελλο. Ενώ η κυβέρνηση θέλει να το σταματήσει. Οπότε, κύριε Κοντονή, το πηγαίνεις μέχρι τέλους ή είσαι κότα λυράτη και δεν κάνεις μαγκιές γιατί γίνεσαι κωλόμαγκας. Από τη στιγμή που είπε ο Κοντονής ότι δεν θα γίνει το Κύπελλο, αν τελικά συνεχιστεί δεν θα πρέπει να παραιτηθεί... χθες; Στην αντίθετη περίπτωση που δεν γίνει τελικά το Κύπελλο, δεν πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στις ομάδες και στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Γιατί έτσι όπως λειτουργεί σήμερα η Ομοσπονδία, αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά... παραποδόσφαιρο!  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags