Facebook Pixel "Τον Βέλλιο θα τον κρίνουμε σε μεγάλη ομάδα"
| 2016-03-22 21:03:00

"Τον Βέλλιο θα τον κρίνουμε σε μεγάλη ομάδα"

"Τον Βέλλιο θα τον κρίνουμε σε μεγάλη ομάδα"

Ο "φονιάς" Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στον Αrena fm για αλλαγή προπονητή στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και τον Απόστολο Βέλλιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Μία αλλαγή προπονητή βοηθάει συνήθως προς το καλύτερο, το θέμα είναι να έχει και διάρκεια. Πρέπει βέβαια και οι παίκτες να δείξουν ότι αξίζουν. Έφυγε ο Τούντορ τώρα πρέπει οι παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.

Στον ΠΑΟΚ έγιναν πολλά λάθη. Ο Άρνεσεν έφερε τόσους παίκτες και ένας δεν παίζει. Έφερε τον Όλσεν… πώς να δέσεις τον Κροάτη με τον Σλοβάκο και τον Ρώσο"

Για τον Βέλλιο και την κλήση του στην Εθνική : «Το παιδί είναι μέσα στις φάσεις, έχει όσφρηση του γκολ αλλά δεν μπορείς μόνο να τον κρίνεις στον Ηρακλή. Τον μεγάλο παίκτη τον κρίνεις όταν πάει σε μια μεγάλη ομάδα, τον Βέλλιο θα τον κρίνουμε στην Εθνική, όπου η φανέλα είναι πολύ βαριά. Το παιδί έχει χαρίσματα, σκοράρει και μακάρι να αποδείξει και στην Εθνική τι αξίζει».

Αναφορικά με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Πρέπει κάποιος εκεί μέσα να μιλήσει με τον Μπερμπάτοφ. Να δούμε τι θέλει. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ήταν παικταράς ο άνθρωπος. Μπορεί κάτι να μην του αρέσει, μπορεί να θέλει να παίξει σε άλλη θέση. Είναι σημαντικό να δουν τι θέλει ο Βούλγαρος. Όπως και να ‘ναι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, το έχει το γκολ».

Για τα χρήματα που πήρε από ΠΑΟΚ σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα: «Τα χρήματα που πήρα εγώ σίγουρα δεν ανταποκρίνονταν σε αυτά που πρόσφερα. Βλέπεις σήμερα ένας μέτριος ποδοσφαιριστής παίρνει 200.000 ευρώ. Ο Κούδας και ο Κωστίκος πόσα θα έπρεπε παίρνουν ; 1.000.000 ευρώ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags