Facebook Pixel Corrierre dello Sport: "Έτοιμος για Αταλάντα ο Στραματσόνι"
| 2016-03-23 17:38:00

Corrierre dello Sport: "Έτοιμος για Αταλάντα ο Στραματσόνι"

Corrierre dello Sport: "Έτοιμος για Αταλάντα ο Στραματσόνι"

Με σημερινό της δημοσίευμα η Corriere Dello Sport aναφέρει ότι ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μπορεί να αντικαταστήσει ενόψει της επόμενης σεζόν τον νυν τεχνικό των μπεργκαμάσκι, Έντι Ρέια.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των Ιταλών όσον αφορά το ενδιαφέρον της Αταλάντα:

«Ο Στραματσόνι υπέγραψε τον περασμένο Νοέμβριο διετές συμβόλαιο αντί 1.6 εκ. ευρώ ετησίως στον Παναθηναϊκό, με ρήτρα λύσης συμβολαιου σε περίπτωση πρότασης απο Πρέμιερ Λιγκ ή Σέριε Α. Είναι ακόμα περιζήτητος στην Ιταλία. Αρέσει σε πολλούς συλλόγους και ιδιαίτερα στην Αταλάντα του αφεντικού Περκάσι. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Γκαμπριέλε Τζαμάνια, έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να βολιδοσκοπήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία.

Η Αταλάντα δεν κάνει καλή σεζόν και στις τελευταίες 15 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 9 πόντους. Την Κυριακή κατάφερε επιτέλους να νικήσει κόντρα στη Μπολόνια του Ντοναντόνι και έφτασε τους 33 πόντους, αλλά πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή. Ο τεχνικός από το Φρίουλι Έντι Ρέια κρατά το τιμόνι της ελπίδας του κόσμου να σωθεί η ομάδα.

Την επόμενη σεζόν όμως, θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο και ο πρώην προπονητής της Ίντερ έχει προφίλ που αρέσει στον Περκάσι, ενώ έχει και προϊστορία με χρώματα ''νερατζούρι'' (σ.σ.: Ίντερ και Αταλάντα έχουν τα ίδια χρώματα)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags