Facebook Pixel Εν αναμονή για Ζάιρο
| 2016-03-24 19:15:00

Εν αναμονή για Ζάιρο

Εν αναμονή για Ζάιρο

To βράδυ, οπότε και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, θα γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Βραζιλιάνου φορ του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση:

"Ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με όσους παίκτες είχε στη διάθεση του, μετρώντας σημαντικές απουσίες λόγω των πολλών διεθνών.

Η ομάδα δούλεψε με παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και μίνι δίτερμα με τρεις ομάδες σε μικρές εστίες.

Η προπόνηση πραγματοποίηθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων, γεγονός που έκανε επιτακτική την προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στο πάνω γήπεδο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου υπάρχει και ανεμοφράκτης.

Η αγωνία για τον Ζάιρο παραμένει, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση και να περιμένει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τις ενοχλήσεις που νιώθει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ.

Οι τραυματίες Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ και Αντόνις ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης συνέχισαν με ειδική θεραπεία.

Το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσαν δύο ποδοσφαιριστές της Κ20, οι Κούστα και Κτιστόπουλος, ενώ αύριο η προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στη Νέα Μεσήμβρια." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags