Facebook Pixel Ακατάπαυστα σκοράρει ο Μαμούτε (στα φιλικά)!
| 2016-03-25 19:55:00

Ακατάπαυστα σκοράρει ο Μαμούτε (στα φιλικά)!

Ακατάπαυστα σκοράρει ο Μαμούτε (στα φιλικά)!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Βραζιλιάνο φορ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-1 τον Πανιώνιο σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο

Θετικό ήταν το φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, αφού οι Πράσινοι επικράτησαν 4-1 των Κυανέρυθρων, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε -κεκλεισμένων των θυρών- στη Λεωφόρο.

Πρωταγωνιστής για το Τριφύλλι ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ ο Σέρχιο Σάντσεθ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο (έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο).

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως και ο 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Κώστας Βαλμάς, ενώ οι δύο προπονητές (επέλεξαν σχηματισμό 4-4-2) χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεση τους. 

Οι Πράσινοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μλάντεν Πέτριτς. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό και στο 15ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουμάλ από τον Ποζατζίδη, με τον Γιούρι Μαμούτε να ευστοχεί από τη λευκή βούλα, κάνοντας το 2-0. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν εκ των διακριθέντων του αγώνα και στο 26ο λεπτό σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο νεαρός στράικερ έκλεψε τη μπάλα από τον Κόρμπο στο χώρο του κέντρου και μετά από σπριντ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο, κάνοντας με πλασέ το 3-0 για το Τριφύλλι. Οι Κυανέρυθροι βελτίωσαν την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος και μείωσαν σε 3-1 με το δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 50', όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με το ...χάιλάιτ της φιλικής αναμέτρησης. Στο 55' ο Βλαχοδήμος "χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε ...έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει το τέταρτο τέρμα των Πράσινων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Οδ.Βλαχοδήμος (46' Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (73' Βαλμάς), Μαρινάκης (62' Νάνο), Λαγός, Εσιέν (57' Εβανζελίστα), Μπουμάλ (46' Καλτσάς), Π. Βλαχοδήμος (67' Στάικος), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μαμούτε

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46' Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73' Β. Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76' Μπλέτσας), Ποζατζίδης (59' Τασουλής), Κόρμπος (46' Μπακασέτας), Τζανδάρης (76' Κ. Βλάχος), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82' Πινιώτης), Μπαργκάν (59' Βιγιάλμπα) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags