Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!Χάνει το EURO!
| 2016-03-27 23:39:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!Χάνει το EURO!

ΕΚΤΑΚΤΟ!Χάνει το EURO!

ΣΟΚ στην Εθνική Αγγλίας με τον τραυματισμό του παίκτη!

Άσχημα είναι τα νέα λοιπόν για τον Τζακ Μπάτλαντ, καθώς όπως ανακοίνωσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ο τερματοφύλακας της Στόουκ υπέστη σπάσιμο στον αστράγαλό του, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα και λογικά θα χάσει το Euro της Γαλλίας!

Ο 23χρονος, που ήταν μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων διλημμάτων για τον Ρόι Χότζον αφού με τους Τζο Χαρτ και Φρέιζερ Φόρστερ διεκδικούσαν επί ίσοις όροις την βασική θέση κάτω από τα γκολπόστ των «τριών λιονταριών», υπεβλήθη σε μαγνητική την Κυριακή (27/3) για τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Γερμανία, η οποία έδειξε σπάσιμο στον αστράγαλο.

Έτσι, θα πρέπει να δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τέλος της σεζόν και να πιέσει για την κλήση του, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο αφού ο μέσος χρόνος απουσίας του από την δράση υπολογίζεται στους τρεις μήνες.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter μετά το άκουσμα της είδησης: «Η σημερινή μαγνητική έδειξε σπάσιμο στον αστράγαλο. Με έχει πάρει τελείως από κάτω. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω υγιής όσο πιο σύντομα γίνεται».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags