Facebook Pixel Πρώτη κουβέντα για τα προπονητικά
| 2016-03-29 20:49:00

Πρώτη κουβέντα για τα προπονητικά

Πρώτη κουβέντα για τα προπονητικά

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο τέλος Μαρτίου, αλλά στην ΑΕΚ ξέρουν πως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την προετοιμασία της νέας σεζόν. 

Ηδη, από την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ταξίδι των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλη Δημητριάδη σε Αυστρία, Ελβετία και Σλοβενία, ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για κάποια κέντρα που έχουν προταθεί από μάνατζερ για την προετοιμασία της ομάδας.

Σήμερα, υπήρξε η πρώτη εκτενής ενημέρωση των δύο προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης είχαν πολύωρη συνεργασία με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, ώστε να τον ενημερώσουν για όλες τις παραμέτρους του κάθε κέντρου. Τις ανέσεις και τις παροχές για την ομάδα, τα γήπεδα, τις μετακινήσεις, τα οικονομικά δεδομένα.

Απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Αλλωστε, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε φάση αναζητήσεων, δέχονται προτάσεις από ατζέντηδες και φαίνεται πως δεν έχουν κατασταλάξει, αν και υπάρχει θετική άποψη για 1-2 περιπτώσεις (κυρίως αυτό στη Σλοβενία). Βέβαια, η τελική επιλογή θα υπάρξει έπειτα από συνεννόηση και με τον προπονητή, λογικά πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags