Facebook Pixel "Να τιμήσουμε κι εμείς τον Διαμαντίδη"
Μπάσκετ
| 2016-03-30 19:58:00

"Να τιμήσουμε κι εμείς τον Διαμαντίδη"

"Να τιμήσουμε κι εμείς τον Διαμαντίδη"

Οι φίλοι των Κυπελλούχων Ελλάδας θα δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την ξεχωριστή βραδιά για τον αρχηγό και ηγέτη του "τριφυλλιού".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε με αφορμή την αναμέτρηση με τους Κροάτες: "Κατ αρχάς, όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ειδικής σημασίας για εμάς αφού αν κερδίσουμε την Τσεντεβίτα, εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας στα playoffs. Επίσης, ο αρχηγός μας και θρύλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα τιμηθεί από την Euroleague. Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, θα είναι σπουδαίο για όλους μας! Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να τιμήσουμε τον αρχηγό, από τη δική μας πλευρά! Η Τσεντεβίτα είναι μια καλή ομάδα, προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε και δεν θα έχει πίεση. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σοβαρά".

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού: "Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρύβει το εισιτήριο για τα playoffs. Αν κερδίσουμε την Τσεντεβίτα, θα παίξουμε στην επόμενη φάση της Euroleague. Οι συνθήκες είναι ιδανικές αφού παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό το ότι ο Διαμαντίδης θα τιμηθεί ως θρύλος της Euroleague. Ο Δημήτρης αξίζει όλη τη δόξα του μπάσκετ λόγω των επιτευγμάτων και της προσωπικότητάς του. Θα του δώσουμε τον σεβασμό και την αγάπη μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags