Facebook Pixel Αποκάλυψη από Ρεκόμπα για Πανιώνιο!
| 2016-03-31 13:06:00

Αποκάλυψη από Ρεκόμπα για Πανιώνιο!

Αποκάλυψη από Ρεκόμπα για Πανιώνιο!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Αλβάρο Ρεκόμπα για το πως έφυγε από τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2009.

Ο Ουρουγουανός άσος αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα μας και φυσικά ξεχώρισε με την παρουσία του στη Νέα Σμύρνη.

Όμως, το 2009 αποχώρησε από τους "κυανέρυθρους" και σε συνέντευξή του στο Sport24.gr εξήγησε πως βασικός λόγος ήταν η άποψη του τότε προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα.

"Ήρθα στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο. Κρίμα που έφυγα τότε από την Ελλάδα. Ήθελα να συνεχίσω στον Πανιώνιο. Αλλά έφυγα, λόγω του προπονητή μου τότε (σ.σ Εμίλιο Φερέρα). Ο προπονητής πήγε και είπε στον πρόεδρο ότι δεν ήξερε πώς να με χειριστεί μέσα στην ομάδα. Αλλά, εγώ δεν ήμουν ποτέ βεντέτα, ούτε σταρ. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με γνώριζαν ως ποδοσφαιρική φυσιογνωμία και μπορούν ακόμη και σήμερα να επιβεβαιώσουν το χαρακτήρα μου.

Τότε πήγα και είπα στον πρόεδρο ότι φεύγω χωρίς αποζημίωση, ήθελα μόνο τα χρήματα μέχρι την ημέρα που ήμουν εκεί, γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στην ομάδα. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα σε κανένα. Αλλά ακόμη και σήμερα, σου λέω ότι ήθελα να συνεχίσω στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα", είπε μεταξύ άλλων ο Ρεκόμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags