Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ Σάντσεθ για το μέλλον του!
| 2016-04-02 16:22:00

ΒΟΜΒΑ Σάντσεθ για το μέλλον του!

ΒΟΜΒΑ Σάντσεθ για το μέλλον του!

O έμπειρος Ισπανός στόπερ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στη NOVA δεν μάσησε τα λόγια του για το μέλλον του στην ομάδα και προέβη σε μια αποκάλυψη...

Ο Ισπανός αμυντικός Παναθηναϊκού αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που πέρασε σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και στον τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για περίπου τρεις μήνες, ενώ σχολιάζει το μέλλον του στο σύλλογο.

Ο Σάντσεθ επιβεβαιώνει με τα λεγόμενα του για ενδιαφέρον ισπανικού συλλόγου για την απόκτηση του και αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα, μίλησε για την επιστροφή του στη δράση, τι δώρο ...γενεθλίων θέλει, τι αναφέρει για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους συμπαίκτες του και για ποιο λόγο ευχαριστεί τη Θύρα 13. 

"Δεν εξαρτάται από μένα το αν θα συνεχίσω ή όχι στον Παναθηναϊκό... Αυτό πάντως που μπορώ να σας πω είναι οτι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μείνω στη μνήμη αυτών που με βλέπουν. Είναι αλήθεια οτι μια ομάδα θέλει να γυρίσω στην Ισπανία, αλλά γνωρίζω παράλληλα και την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να έρθω. Ξέρω οτι η ομάδα έχει προσδοκίες από μένα και δυστυχως όταν ήμουν στην καλύτερη μου φόρμα ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω για τέσσερα χρόνια, όμως αυτά τα ζητήματα θα τα εξετάσουμε το καλοκαίρι"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags