Facebook Pixel "Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό"
| 2016-04-02 18:56:00

"Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό"

"Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό"

Ένα μίνι απολογισμό των όσων πέτυχε στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό έκανε ο Σάσα Ζντιέλαρ μιλώντας στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι στόχος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι να γίνει βασικός τους «ερυθρόλευκους» και να παίξει σε όλα τα ματς του Champions League. 

Αναλυτικά μίλησε για:

-το κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακό για τη συνέχεια και τον αγώνα με τον Πανθρακικό: «Έχουμε κίνητρο, θέλουμε να νικάμε σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, έχουμε πετύχει 13 νίκες. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς και συνολικά 15 νίκες στην έδρα μας».

-την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί είχα την ευκαιρία να παίξω. Αν και δεν αγωνίστηκα πολύ, είχα γύρω στα 13 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος και θέλω πολύ να παραμείνω και την επόμενη χρονιά να παίξω όσο περισσότερο γίνεται και να είμαι στην αρχική ενδεκάδα».

-τον μεγάλο του στόχο με τον Ολυμπιακό: «Να παίξω στο Champions League και να είμαι σε όλα τα παιχνίδια βασικός. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα κάνω τα πάντα για να τον πετύχω».

-το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είμαστε ορθόδοξα αδέρφια με τους Σέρβους, έχουν πολύ καλούς οπαδούς και πιστεύω πως θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για όλους μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags