Facebook Pixel Είδηση-ΣΟΚ για Καβενάγκι!
| 2016-04-02 23:22:00

Είδηση-ΣΟΚ για Καβενάγκι!

Είδηση-ΣΟΚ για Καβενάγκι!

Τι συνέβη με τον Αργεντινό παικταρά και τον ΑΠΟΕΛ;

O τραυματισμός του έμπειρου φορ είναι τέτοιος που τον θέτει εκτός μάχης για άγνωστο διάστημα, με τον ίδιο να ζητά από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ την λύση του συμβολαίου του, όπως κι έγινε...

Ο Καβενάγκι ζήτησε να φύγει από τώρα από την ομάδα, από τη στιγμή που ο τραυματισμός τον έχει θέσει εκτός μάχης και ο ίδιος δεν γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα!

Το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ο Καβεγκόλ ετοίμασε ήδη τις βαλίτσες του για να φύγει αυτές τις μέρες

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και ο ποδοσφαιριστής Fernando Cavenaghi ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ως γνωστό η συνεργασία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017. Όμως η απόφαση του ποδοσφαιριστή να προχωρήσει άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο και το γεγονός ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλος και δεν αναμένεται να είναι αγωνιστικά έτοιμος πιο νωρίς από τους 8 μήνες, φέρνει δυστυχώς την κοινή απόφαση των δύο πλευρών να τερματίσουν την μεταξύ τους συνεργασία από σήμερα.

Επιθυμούμε ως ΑΠΟΕΛ να ευχαριστήσουμε θερμά τον Fernando Cavenaghi για αυτή την 8μηνη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε για να βρίσκεται αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ εντός στόχων. Ο Fernando Cavenaghi είναι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η μεταξύ μας συνεργασία αποτέλεσε τιμή για την ομάδα μας.»

Από την πλευρά του ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε: «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Τους συμπαίκτες μου, όλα τα μέλη της ομάδας, τον κάθε ένα ξεχωριστά. Είχα ένα υπέροχο χρόνο μαζί τους εδώ. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να παίξω για αυτή την ομάδα. Εδώ έκανα αυτό που αγαπώ. Να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω τέρματα. Ελπίζω όλος ο κόσμος να το απόλαυσε όπως το απόλαυσα εγώ.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να τελειώσει την σαιζόν όπως του αξίζει. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το οποίο θα είναι μια ξεχωριστή επίδοση για την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Σας ευχαριστώ όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags