Facebook Pixel «Μπάσιμο» Αταλάντα για Φορτούνη
| 2011-06-09 19:27:00

«Μπάσιμο» Αταλάντα για Φορτούνη

«Μπάσιμο» Αταλάντα για Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός από ότι φαίνεται δεν «παίζει» μόνος του στην υπόθεση της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στο «παιχνίδι» έχει μπει γερά και η Αταλάντα…

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει πρόταση στα χέρια του από την ιταλική ομάδα η οποία είναι άκρως ικανοποιητική τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για πρόταση ύψους 700.000 ευρώ έναντι 200.000 που δίνει ο Ολυμπιακός και στον παίκτη 250.000 ετησίως, έναντι 60.000 που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι». Οι Αρκάδες ζητούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως των 25%.

Φαίνεται λοιπόν πως η Αταλάντα είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού, αν υπάρξει τέτοια, και ποια θα είναι η οριστική απάντηση των ανθρώπων του Αστέρα. Εξάλλου ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο άλλα τέσσερα χρόνια με τους Αρκάδες.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags