Facebook Pixel Τεσσάρα σε λάτιν ρυθμούς!
| 2016-04-03 20:51:00

Τεσσάρα σε λάτιν ρυθμούς!

Τεσσάρα σε λάτιν ρυθμούς!

Πουλίδο, Πάρντο κι Ερνάνι (2) έγραψαν το 4-0 του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού, με τους πρωταθλητές να κάνουν το 14x14 στο άδειο "Γ.Καραϊσκάκης". Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Χουτεσιώτης
 

Στο πιο αδιάφορο ματς της 28ης αγωνιστικής στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γ.Καραϊσκάκης", ο πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 4-0 τον καταδικασμένο Πανθρακικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ερνάνι με δυο γκολ και μία ασίστ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι έτεροι Λατίνοι Πάρντο και Πουλίδο. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Χουτεσιώτη, που μπήκε αντί του Καπίνο στο 83`, ενώ μοναδικό μελανό σημείο για τους ερυθρόλευκους ήταν ο τραυματισμός του Καμπιάσο. Πολύ καλός καλός και ο νεαρός Τσιμίκας, που λογικά θα πάρει και άλλες ευκαιρίες. 

Ορεξάτοι Πουλίδο, Ερνάνι!

Ο Ολυμπιακός... Κυπέλλου, αναφορικά με τις πολλές "ρεζέρβες" που ξεκίνησαν, εμφανίστηκε στο άδειο "Γ.Καραϊσκάκης" με τον Μεξικανό να αναδεικνύεται πρωταγωνιστής, έχοντας ασίστ και γκολ, ενώ γκολ και ασίστ είχε και ο Πορτογάλος. Στα άσχημα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Καμπιάσο κι έγινε αλλαγή από τον Κασάμι. Μετά το πρώτο 20λεπτο όπου δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, ώσπου στο 25` ο ο Ερνάνι από αριστερά γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Πουλίδο έκανε την κεφαλιά για το 1-0.

Ο Μπαϊκαρά στο 29` δεν μπόρεσε να απαντήσει και στο 37` ο Ερνάνι σε μια αντεπίθεση έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στο 40` όμως ο Μεξικανός φορ γύρισε για τον Πάρντο και ο Κολομβιανός έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 43`. Από σέντρα του Πάρντο από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τους Κασάμι και Πουλίδο και ο Ερνάνι που ακολουθούσε στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε. Στο 45` θα μπορούσε να γίνει το 4-0, όταν ο Πάρντο σούταρε μόνος του στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

Μονόλογος

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή και να ψάχνει ένα ακόμη γκολ, χωρίς τις δυο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές ακόμα. Ο Ερνάνι το `χε πάρει... προσωπικά και στο 62` ανάγκασε τον Αθανασιάδη σε νέα επέμβαση με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 64` ο Κασάμι είχε δοκάρι με δυνατό σουτ! 

Ο Σεμπά στο 68` πήρε τη θέση του Τσόρι, με τον ρυθμό να έχει ανοίξει για τα καλά στο ματς και τον Πουλίδο στο 69` να έχει μια κεφαλιά μόλις άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Πάρντο στο 72`. Ο Καπίνο πάντως φώναξε παρών στο 74` στην κεφαλιά του Μουδούρογλου, στην καλύτερη φάση του Πανθρακικού στο β` μέρος. Στο 83` ο Χουτεσιώτης μπήκε αντί του Καπίνο, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Το ματς πλέον πήγαινε στο ρελαντί, αλλά στο 90+3` έγινε το 4-0 από τρομερή ενέργεια και καταπληκτική πάσα του Σεμπά στον Ερνάνι, με τον Πορτογάλο να μην αστοχεί και τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την 14η εντός έδρας νίκη του με 4άρα!

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο (83' Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (λ.τ. 32' Κασάμι), Ντομίνγκες (68' Σεμπά), Πάρντο, Ερνάνι, Πουλίδο.

Πανθρακικός (Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73' Ζδράβος-Ρίζος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης).

Γκολ: 25' Πουλίδο, 40' Πάρντο, 43', 90+3' Ερνάνι / -

Κάρτες: 71' Τσιμίκας / 15' Μπουγαΐδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags