Facebook Pixel Ένα (του ΛεΤαλέκ) και να καίει!
| 2016-04-03 20:54:00

Ένα (του ΛεΤαλέκ) και να καίει!

Ένα (του ΛεΤαλέκ) και να καίει!

Ο Ατρόμητος με το γκολ του Γάλλου στο 45` νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Παναιτωλικό που έχασε τις ευκαιρίες για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι

Ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο κι έμεινε ζωντανός λοιπόν στο κυνήγι της έκτης θέσης χάσρη στο γκολ του ΛεΤαλέκ και επικεντρώνεται στους δύο τελευταίους... τελικούς. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και αρκετά τυχερός στην επανάληψη. Από την άλλη ο Παναιτωλικός μπορεί να νιώθει... αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στην επανάληψη ήταν καλύτερος και σίγουρα άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον όμως μένει πίσω στο κυνήγι της έκτης θέσης.

Χτύπησε στο τέλος

Παιχνίδι κέντρου χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο είδαμε στο ξεκίνημα στο Περιστέρι, με τους Αγρινιώτες πρώτοι να αγγίζουν το γκολ. Στο 18` ο ο Φερέιρα γέμισε στην περιοχή με φάουλ και ο Χαντάκιας μόνος του στην καρδιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με προβολή! Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ακόμα πιο κοντά στο 0-1 στο 29`. Από σέντρα του Ρουμπουλάκου από αριστερά και προσπάθεια του Μαρκόφσκι από τη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα. Ο Κυριακίδης στο 39` είπε "όχι" σε ωραία προσπάθεια του Σουμπίνιο και τελικά το σκορ άνοιξε στο 45`. Ο Μπρίτο πήρε την μπάλα με πλάτη στην περιοχή, γύρισε, σούταρε και είδε τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά, αλλά ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Πίεσαν για το 1-1

Οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα στο β` με τον Ματζουράκη στο 54` να προχωρά στην πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Ουάρντα στη θέση του νεαρού Βασιλούδη, ενώ στο 67` πέρασε και ο Κάπελ αντί του Μύγα. Οι Αγρινιώτες έκλεισαν τις αλλαγές στο 72 (Παπάζογλου αντί Φερέιρα), ανέβασαν στροφές κι έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 74`! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Παπάζογλου που έκανε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπάρκα, ενώ στο 78` Μουνιός από πολύ πλεονεκτική θέση δεν μπορεί να κερδίσει τον Μπάρκα!

Ο Δέλλας στο 80` πέρασε τον Ουσέρο στη θέση του Σουμπίνιο, όμως στο 82` χάθηκε μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού. Μετά από τραγικό λάθος του Κεϊτά, ο Μαρκόφσκι βγήκε τετ α τετ με τον Μπάρκα, αλλά πλάσαρε άουτ! Ο Ατρόμητος απάντησε στις ευκαιρίες στο 86` με το γκολ του Στόιτσεφ, με τον Βούλγαρο να χάνει άλλη μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις με το τελικό σκορ να είναι 1-0 για τον Ατρόμητο!  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (90' Γροντής), Ουμπίδες, Σουμπίνιο (80' Ουσέρο), Μπρίτο, Ματέι (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (66' Κάπελ), Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουκάλου, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Οσμάρ Φερέιρα (72', Παπάζογλου), Βασιλούδης (54' Ουάρντα), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Γκολ: 45' Λε Ταλέκ

Κάρτες: 27' Σουμπίνιο - 6' Μύγας, 56' Λε Ταλέκ, 58' Ματέι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags