Facebook Pixel Ακόμα να «ανθίσει» το «τριφύλλι»…
| 2011-06-09 23:45:00

Ακόμα να «ανθίσει» το «τριφύλλι»…

Ακόμα να «ανθίσει» το «τριφύλλι»…

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει υπομονετικά εδώ και καιρό να γίνει κάτι που θα αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα προς το καλύτερο.

Προσδοκά να βγει μπροστά κάποιος και να την βοηθήσει να ξεφύγει από τον βούρκο που έχει πέσει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κι ενώ πίστευε πως τα έχει δει όλα ήρθε το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο να τον διαψεύσει. Τα άγρια ξεκατινιάσματα μεταξύ Δομάζου και Μήτσου πήραν τη θέση των παλαιότερων ξεκατινιασμάτων μεταξύ των μετόχων.

Και δεν τους έφτανε μόνο αυτό…

Ήρθαν σήμερα με δηλώσεις τους να συνεχίσουν και να εντείνουν το όλο βαρύ κλίμα, δημιουργώντας περαιτέρω αγανάκτηση στους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Ένας διάλογος έγινε μετά το ΔΣ, δεν του άρεσε του κύριου Μήτσου που του είπα ότι ντρέπομαι που είμαι εδώ μέσα και πως ξεφτίλισαν τον Παναθηναϊκό. Ο κύριος Μήτσου μου είπε εκείνη τι στιγμή “Ποιος είσαι εσύ που μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό;”», υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Μίμης Δομάζος μιλώντας για το περιστατικό με τον Μήτσου και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πώς σκέφτονται αυτοί που έχουν τις τύχες. Εμάς δεν μας παίρνουν ούτε ένα τηλέφωνο για τη γνώμη μας. Εγώ και ο Αντωνιάδης που είμαστε στο ΔΣ, όχι κανένας άλλος που είναι εκτός, έστω να μας πάρουν ένα τηλέφωνο να μας ζητήσουν τη γνώμη μας. Πάμε εκεί και δεν μας μιλάει κανείς, γιατί αυτοί ξέρουν τι θα πουν, ενώ εμείς δεν ξέρουμε τίποτα απλώς πάμε. Όμως, όταν ακούμε όλα αυτά για τον Παναθηναϊκό μας πρέπει να μιλήσουμε, μιλάμε και γινόμαστε κακοί. Πήγαιναν στα ΔΣ παλιά έλεγαν ναι και όλα τελείωναν γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε τώρα.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι θέσεις. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουν τις γνώμες μας. Εμείς δεν θέλουμε γαλόνια, τα πήραμε μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε καρέκλες εμείς, έχουμε κερδίσει τον κόσμο μέσα στα γήπεδα. Ποιος από αυτούς έχει παίξει ποδόσφαιρο; Έχει παίξει κανένας; Εμείς έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Αυτοί με εκφράζουν, όχι οι καρέκλες. Ούτε που τους ξέρω αυτούς. Και που κάθομαι μαζί τους είναι πάρα πολύ».

Βαριές κουβέντες από τον «Στρατηγό», ο οποίος από την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ορισμένες φορές προβαίνει σε συμπεριφορές που μπορεί να παρεξηγηθούν από κάποιους φιλάθλους του «τριφυλλιού»…

Υπάρχει και συνέχεια όμως… που δόθηκε με την καυστική ανακοίνωση του Αργύρη Μήτσου:

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ.


Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν».

Αυτά ήταν μερικά από αυτά που έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Αργύρης Μήτσου δείχνοντας να παραδέχεται τα όσα συνέβησαν χτες στο Δ.Σ. και να καυτηριάζει τις συμπεριφορές και τις τακτικές κάποιων μέσα σ’ αυτό.

Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος της ομάδας, περιμένει ακόμα να παρθούν κάποιες καίριες αποφάσεις που θα βγάλουν τον Παναθηναϊκό από την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Βλέπει να λογομαχούν σύμβουλοι και οι μέτοχοι να κάνουν στην άκρη.

Ο κόσμος γνωρίζει πως όσο οι εντάσεις, οι καχυποψίες και η φαγωμάρα συνεχίζουν να επικρατούν μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, τόσο περισσότερο καιρό θα κάνει να δει το «τριφύλλι» να «ανθίζει»…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags