Facebook Pixel Νέο επεισόδιο στην κόντρα Καραμάνου-ΠΑΟΚτσήδων!
| 2016-04-03 22:40:00

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Καραμάνου-ΠΑΟΚτσήδων!

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Καραμάνου-ΠΑΟΚτσήδων!

Τι έκανε ο επιθετικός του Πανιωνίου μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ; Τι υποστηρίζουν από τον Δικέφαλο και ποιο είναι το ...παρελθόν ανάμεσα στις δύο πλευρές;

Ο Πανιώνιος σφράγισε την παρουσία του στα play off της Superleague με τη νίκη του (3-1) επί του ΠΑΟΚ, αλλά ο Τάσος Καραμάνος μάλλον δεν ήθελε να ασχοληθεί και πολύ με τα επινίκια.

Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" έχει παρελθόν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, όταν είχε σκοράρει μέσα στην Τούμπα είχε πανηγυρίσει έξαλλα και στην συνέχεια είχε ...παρεξηγηθεί με τις δηλώσεις του.

"Δεν ξέρω πραγματικά, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που παραδοσιακά τρέχουν πιο μπροστά και είναι και η δυναμική τους που το επιβάλει αυτό, θεωρώ ότι όσο επικρατεί η κατάσταση αυτή στον ΠΑΟΚ, στην οικογένειά του, και η δύναμη που έχει ο κόσμος να επηρεάζει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν το συναντάς σε καμία άλλη ομάδα αυτό, ο κόσμος να επηρεάζει τις λειτουργίες μίας ομάδας, αρρωστημένη κατάσταση. Έτσι δεν μπορείς να αλλάξεις και να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι η θέση που πήρε με το ξεκίνημα που έκανε θα ξαναγίνει αν δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις", είχε πει μετά από εκείνο το παιχνίδι στην Τούμπα.

Έτσι, λοιπόν, στο σημερινό παιχνίδι στην Πλατεία τα ...άκουσε για τα καλά από τους ΠΑΟΚτσήδες, όμως η αντίδρασή του δεν ήταν και η καλύτερη.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, ο 25χρονος επιθετικός αντί να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα την τεράστια επικράτηση επί του Δικεφάλου, χειροκροτούσε ειρωνικά προς την πλευρά που βρίσκονταν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Μάλιστα, μετά την επίτευξη του 3-1 από τον Ανσαριφάρντ, στον ΠΑΟΚ ισχυρίζονται ότι πήγε προς την πλευρά του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά αυτός δεν αντέδρασε, θέλοντας να μη δώσει συνέχεια στο όλο σκηνικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή ατάκα - απορία για ΠΑΟΚ από Ουζουνίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags