Facebook Pixel «Δεν καθόμαστε καθόλου, τώρα τρέχουμε για χαφ»
| 2011-06-09 21:15:00

«Δεν καθόμαστε καθόλου, τώρα τρέχουμε για χαφ»

«Δεν καθόμαστε καθόλου, τώρα τρέχουμε για χαφ»

Ικανοποίηση υπάρχει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κοστάντσο, ωστόσο Μαρινάκης και Βαλβέρδε συμφώνησαν στην σύσκεψη πως πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα για τις μεταγραφές του κέντρου.
 

Για πολύ λίγο διέκοψε τις διακοπές του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς την Παρασκευή αναχωρεί και πάλι για την Ισπανία. Ωστόσο, η παρουσία του στην σύσκεψη «κορυφής» της Πέμπτης φαίνεται πως έφερε αποτελέσματα, αφού αποφασίσθηκε ο τρόπος που θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» στις επόμενες μεταγραφές.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία υπήρξε ικανοποίηση για την πρώτη και βασική μεταγραφή, αυτή του τερματοφύλακα, αλλά και ομοφωνία για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, πιθανότατα από την ελληνική αγορά, ενώ επόμενη προτεραιότητά τους είναι οι ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή. Επίσης, υπό προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κινηθεί και για την μεταγραφή ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ.

Βέβαια, αυτό που αναφέρθηκε στην σημερινή σύσκεψη, είναι πως οι επόμενες μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα, αφού στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί σε βαθμό 80% το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, όταν και θα επιστρέψει στην χώρα μας ο Βαλβέρδε.

Από την πλευρά του ο Μαθία, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μέσα στο χρονοδιάγραμμα και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags