Facebook Pixel Αυτά ζητάει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία του -5!
| 2016-04-06 19:50:00

Αυτά ζητάει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία του -5!

Αυτά ζητάει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία του -5!

Τι ζήτησαν από τον Δικέφαλο του Βορρά για την τιμωρία στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ποιο το σκεπτικό των δικηγόρων της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πριν λίγες ημέρες με ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών και 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, όπως και 110.000 ευρώ πρόστιμο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση, αφού σήμερα (6/4) κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας να τιμωρηθούν μόνο για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα το -5 θα πρέπει να γίνει -3, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα, να λέει χαρακτηριστικά: "Η διακοπή είναι συνέπεια των επεισοδίων. Το παράπονο μας είναι ότι μας επιβλήθηκαν 2 ποινές για το ίδιο περιστατικό. Ποιο είναι το περιστατικό που οδηγεί στην διακοπή; Τα επεισόδια. Πρόκειται για την ίδια πράξη που τιμωρήθηκε δύο φορές".

Ποτέ, κανένα όργανο δεν επέβαλλε τιμωρία πάνω από -3 και αυτό μας προκαλεί αίσθημα αδικίας", συμπλήρωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

"Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το πρωτάθλημα είχε κριθεί από τον Οκτώβριο. Ο Παππάς από το ζέσταμα προκαλούσε, τον έβγαλαν από τον πίνακα διεθνών αλλά τον όρισαν σε αυτό το παιχνίδι. Και από τότε δεν έχει ξανασφυρίξει. Ζητήσαμε τον ισόβιο αποκλεισμό του. Ήταν υπαίτιος για τα επεισόδια", είπε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, και κατέληξε:

"Οι οπαδοί μας από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αποδοκίμαζαν τα υπέρ μας σφυρίγματα και ειρωνικά χειροκροτούσαν τα σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού. Έλεγαν στους παίκτες μας "φύγετε - φύγετε".

Θυμίζουμε ότι έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να εκδικαστεί το πρωί της Πέμπτης (7/4).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags