Facebook Pixel Στο φουλ οι μηχανές στα μεταγραφικά!
| 2016-04-08 17:16:00

Στο φουλ οι μηχανές στα μεταγραφικά!

Στο φουλ οι μηχανές στα μεταγραφικά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με την «Ένωση» να έχει στη λίστα της ονόματα που προέκυψαν από το ταξίδι των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία, όπως και άλλα.

Όπως για παράδειγμα του Μάριους Στεπίνσκι, του 21χρονου επιθετικού της Ρουχ Χορζόφ, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στην Πολωνία, με 14 γκολ, αλλά και του Αργεντινού αμυντικού Λούκας Ορμπάν.

Μετά και τις συζητήσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο αλλά και Πογέτ, το… τοπίο σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά δείχνει να ξεκαθαρίζει, με την Ένωση να έχει προκρίνει τους παίκτες που την ενδιαφέρουν. Ένας εκ των οποίων είναι ο Καφού, ο 23χρονος μέσος της Γκιμαράες που δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει την επιπλέον ποιοτική λύση που αναζητά για τον άξονα η ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στο… κάδρο υπάρχει πάντα ο Ταβάρεζ για το κέντρο της άμυνας, με τον οποίο υπήρξε επαφή στην Πορτογαλία, ο αριστερός μπακ Ράφα, που αγωνίζεται στην Ακαδέμικα αλλά ανήκει στην Πόρτο, καθώς και ο Λούκας Ορμπάν, ο διεθνής Αργεντινός αμυντικός που ανήκει στη Βαλένθια και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Λεβάντε. Ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία είτε σαν αριστερό μπακ, είτε σαν στόπερ, ήρθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο και θεωρείται μια περίπτωση που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Με όλες αυτές τις περιπτώσεις να είναι στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ, που έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι και ετοιμάζονται να «δουλέψουν» την κάθε υπόθεση.

Παράλληλα, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλα ταξίδια των επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού, ώστε να μπούμε στον δεύτερο γύρο του σκάουτινγκ, ενόψει της νέας χρονιάς. Με τους Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο να ετοιμάζουν βαλίτσες για την Γαλλία, την Ισπανία, την Πολωνία αλλά και την Αργεντινή (σ. σ. με τον Ντε Μπαρτόλο να πηγαίνει στη Λατινική Αμερική για χάρη του Έκτορ Βιγιάλμπα και όχι μόνο).

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags