Facebook Pixel "Πρέπει να θέλουμε τη νίκη σαν τρελοί σε κάθε παιχνίδι"!
| 2016-04-09 22:48:00

"Πρέπει να θέλουμε τη νίκη σαν τρελοί σε κάθε παιχνίδι"!

"Πρέπει να θέλουμε τη νίκη σαν τρελοί σε κάθε παιχνίδι"!

Στη NOVA μίλησε ο Μάρκος Βελλίδης που αρχικά έκανε ένα μικρό απολογισμό για το διάστημα που και ο ίδιος βρίσκεται στον ΠΑΟΚ αλλά μίλησε και για τη συνέχεια

«Ήθελα να έρθω στην ομάδα, επιδίωξα να το κάνω και είμαι διπλά χαρούμενος που παίζω στον ΠΑΟΚ τώρα που γιορτάζει τα 90 χρόνια».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό σχολίασε: «Αν είμαστε σοβαροί και αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι που πέρασε και το ατυχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα κερδίσουμε».

-«Ποιο είναι το μάθημα που πήρατε από αυτό το 3-1 της περασμένης εβδομάδας;»

«Χάσαμε ένα δικό μας ματς. Είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας και από κάποιες στιγμές που δεν ήμασταν έξυπνοι και συγκεντρωμένοι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κέρδισε. Αυτά πρέπει να τα βλέπουμε και να τα λιγοστεύομε σε τέτοιες έδρες».

-«Μπορείς να είσαι αισιόδοξος για την περαιτέρω πορεία του ΠΑΟΚ με αυτά τα λάθη στην άμυνα και την δυστοκία στην επίθεση;»

«Το πρώτο που πρέπει να ευχόμαστε, είναι να είμαστε υγιείς. Έχουμε ταλαιπωρηθεί όσο ποτέ με 35 μυϊκούς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα το σύνολο κάνει την διαφορά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να βοηθάμε τον συμπαίκτη μας, γιατί όλοι θα κάνουν λάθη. Από εκεί και πέρα πρέπει να θέλουμε τη νίκη σαν τρελοί σε κάθε παιχνίδι».

Για τον επόμενο αγώνα και την απουσία του κόσμου, ο Βελλίδης σχολίασε:

«Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε κόσμο. Στο άδειο γήπεδο δεν μπορείς να αποδόσεις όπως πρέπει. Ο αντίπαλος έχει σπουδαία ομάδα, με ξεκάθαρο αγωνιστικό προφίλ, αλλά εμείς αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφύγουμε τα λάθη, θα κερδίσουμε».

Τέλος, ο Βελλίδης απάντησε και σε ερώτηση για το αν το μυαλό των παικτών είναι και στην έφεση που έχει καταθέσει η ομάδα για την ποινή που της επιβλήθηκε…

«Η τιμωρία ήταν εξοντωτική. Εύχομαι να μειωθεί. Σαν άνθρωποι ενδιαφερόμαστε και περιμένουμε την απόφαση, γιατί είμαστε κομμάτι της ΠΑΕ και κάθε τι που γίνεται στην ομάδα μας επηρεάζει».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags