Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Το θράσος τους δεν έχει όρια, μιλάμε για κωμωδία
| 2016-04-09 23:37:00

ΚΟΛΚΑΣ: Το θράσος τους δεν έχει όρια, μιλάμε για κωμωδία

ΚΟΛΚΑΣ: Το θράσος τους δεν έχει όρια, μιλάμε για κωμωδία

Είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας που εμφανίστηκε εδώ, το τι γίνεται με τα δρώμενα στην Ελλάδα;

Από εχθές το πρωί υπάρχει νέο μπαλάκι μεταξύ Κοντονή και ΕΠΟ, όμως ελάχιστοι έμειναν στην ουσία του πράγματος. Ο πρώτος λέει πως δεν κάνει πίσω, οι άλλοι έβαλαν την κασέτα χωρίς επιχειρήματα. Και πλησιάζει η καταλυτική ημερομηνία.

Από τα όσα ειπώθηκαν εκατέρωθεν, ένα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ότι ο Κοντονής ισχυρίστηκε πως η FIFA δεν είχε ιδέα για τις δικαστικές εκκρεμότητες των μελών της ΕΠΟ. Αυτό βέβαια που πιστεύω εγώ είναι πως η FIFA έκανε πως δεν ξέρει για τις δικαστικές εκκρεμότητες.

Γιατί πως αλλιώς είναι δυνατόν να αντιδράσει ένα στέλεχος παγκόσμιας ομοσπονδίας, το οποίο καλείται να πάρει το μέρος της τοπικής; Είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας που εμφανίστηκε εδώ, το τι γίνεται στην Ελλάδα; Βεβαίως και γνωρίζει, βεβαίως και έχει έρθει εδώ για να καλύψει την λαμογιά που γίνεται.

Χωρίς να θεωρώ τον Κοντονή αποτελεσματικό, αυτή τη φορά και αν πραγματικά φτάσουμε στο Grexit που δεν το πιστεύω, δεν θα φέρει ο ίδιος καμία ευθύνη. Απλούστατα, γιατί η μοναδική προσπάθεια που γίνεται από την ομοσπονδία τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αφορά την προσπάθεια να αλλάξει το οτιδήποτε, αλλά η διατήρηση της καρέκλας. Με όλα τα επακόλουθα και με τους γνωστούς ευνοούμενους.

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Δεν φοβούνται να παρουσιάζουν μονίμως μία εικονική πραγματικότητα όταν η κοινή γνώμη πλέον ξεκάθαρα γνωρίζει τον ρόλο τους. Το ποιους προσπαθούν να πείσουν δεν γνωρίζω. Προφανώς και μάχονται για να μη δημιουργεί ανασφάλεια στις Ενώσεις ενόψει εκλογών. Ήδη έχουν χάσει αρκετές.

Αλλάζοντας θέμα, ο ορισμός του Δελφάκη στον αγώνα της Κυριακής δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί πρόκληση όχι τόσο γιατί δεν πιστεύω στον συγκεκριμένο διαιτητή, όσο για το γεγονός πως είναι από την Τρίπολη και ο Αστέρας είναι μέσα στους άμεσους ανταγωνιστές μας για τη θέση στα πλέι οφς.

Με τον Καλογερόπουλο να επιστρέφει σε ματς του πρωταθλήματος μάλιστα, στον αγώνα της Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για κωμωδία.

Ο τελευταίος φοβισμένος από τα όσα βίωσε, ο πρώτος με καφεδάκια στη κεντρική πλατεία της Τρίπολης καθημερινά, με παράγοντες του Αστέρα πολλές φορές και η ΚΕΔ να μη καταλαβαίνει τίποτα.

Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο. Αυτό που υποτίθεται υπάρχει το έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό. Πλέον δουλεύουν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Metrosport 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags