Facebook Pixel Η ατάκα των εξαγριωμένων οπαδών στον Σαραβάκο!
| 2016-04-10 23:06:00

Η ατάκα των εξαγριωμένων οπαδών στον Σαραβάκο!

Η ατάκα των εξαγριωμένων οπαδών στον Σαραβάκο!

Διαβάστε τι είπαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατά την «επίσκεψή» τους στην αποστολή της ομάδας, πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα και τι σημαίνει για το μέλλον…

Περίπου 100 οπαδοί του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και περίμεναν τους παίκτες για να τους… κράξουν, πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα!

Αν και δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, οι φίλοι των Πρασίνων ήταν έξαλλοι με ην ομάδα και ακούστηκαν μάλιστα συνθήματα όπως «Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13» και «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα και πρέπει να...».

Οι φίλαθλοι απαίτησαν από τους πράσινους να «ξυπνήσουν», να βελτιωθούν και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιτευχθεί ο -μοναδικός που έχει απομείνει- στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και η ατάκα που είπαν στον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος μπορεί να μην τα… άκουσε, ωστόσο ο κόσμος του ζήτησε να προβεί σε συγκριμένες ενέργειες. Οι οπαδοί μεταξύ άλλων του ζήτησαν να… τραβήξει τα λουριά, ειδικά ενόψει καλοκαιριού και του είπαν ότι «μόνο εσύ μπορείς να τους βάλεις μυαλό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκτακτο: Αποχώρηση Έλληνα προπονητή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags