Facebook Pixel Καζαντζόγλου για Grexit: Το βάρος της ευθύνης στην ΕΠΟ
| 2016-04-11 12:28:00

Καζαντζόγλου για Grexit: Το βάρος της ευθύνης στην ΕΠΟ

Καζαντζόγλου για Grexit: Το βάρος της ευθύνης στην ΕΠΟ

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Όπως επαναδιατυπώθηκε κατά την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη την Παρασκευή στο μέγαρο Μαξίμου και την επαφή με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, το διακύβευμα είναι να φτιαχτεί ξανά το ποδόσφαιρο.

Να καθαρίσει από κάθε λογής εγκληματικές οργανώσεις, παράγκες, παρασυστήματα, καταστάσεις που δημιουργούν απέχθεια. Και το θέμα τώρα είναι πως αυτό θα επιτευχθεί.

Είναι διαπιστωμένο πλέον σχεδόν απ’ όλες τις ομάδες, πως τώρα που φτάνει ο κόσμος στο χτένι και τα πράγματα πιέζουν, παίρνουν θέση στο ενδεχόμενο Grexit. Εάν ως την Παρασκευή δεν έχει βρεθεί λύση με το κύπελλο, το ελληνικό ποδόσφαιρο (και ο αθλητισμός συνολικά) θα τεθούν στο περιθώριο. Και γι’ αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η ΕΠΟ και τα στελέχη της που είναι σαν…βιδωμένα στις καρέκλες τους.

Επειτα από τις συναντήσεις της κυβέρνησης με σημαντικούς παράγοντες, ο καθένας αναλαμβάνει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, άπαντες θα πρέπει να κατανοήσουν πως η επαναφορά σε συνθήκες νομιμότητας αποτελεί μονόδρομο. Η στάση της ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη σε αυτό, έστω και αν το κόστος που έχει καταβάλει είναι ήδη πολύ υψηλό.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags