Facebook Pixel Αυτός γλίτωσε τον "Χαλκιά" του Ολυμπιακού στο 4-0!
| 2016-04-11 12:45:00

Αυτός γλίτωσε τον "Χαλκιά" του Ολυμπιακού στο 4-0!

Αυτός γλίτωσε τον "Χαλκιά" του Ολυμπιακού στο 4-0!

Aπίθανος Γιώργος Μύρτσος στο SportDog, "αποκαλύπτει" τι είπε ο διαιτητής όταν έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ επίθεση του Παναιτωλικού στο παιχνίδι κόντρα στους Ερυθρόλευκους!

Μεγάλο κακό στην Ελλάδα και τους Έλληνες φιλάθλους έχει κάνει η εισβολή στη ζωή μας της συνδρομητικής τηλεόρασης. Γιατί έχουμε μάθει και βλέπουμε ξένα πρωταθλήματα και, αυτομάτως, μπαίνουμε όλοι στη διαδικασία της σύγκρισης. Βλέπουμε ξένα πρωταθλήματα και θεωρούμε ότι είναι κάτι άλλο! Βλέπω Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, όποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να πάρουμε, κι έχουν γεμάτα γήπεδα, οπαδούς και από τις δύο ομάδες στις κερκίδες και διαιτητές που σφυρίζουν ό,τι νομίζουν. Υπάρχουν και εκεί "σφαγές" από τους διαιτητές, αλλά δεν υπάρχει η δική μας αντίληψη του στιλ: "τώρα αυτός από ποιον τα πήρε;".

Και μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, που έχω δει τόσα όμορφα πράγματα, είμαι υποχρεωμένος να δω και ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι το κάτι άλλο. Κακά γήπεδα, που άλλα είναι άδεια λόγω τιμωρίας και άλλα είναι άδεια λες και βρίσκονται σε εγκαταλελειμένες περιοχές. Οι διαιτητές σφυρίζουν όπως αρέσει στο αφεντικό τους και οι ποδοσφαιριστές έχουν γίνει ...απατεώνες! Ποδοσφαιρικοί απατεώνες, που πέφτουν κάτω για να σταματήσουν την επίθεση αντιπάλου, παρερμηνεύοντας ακόμα και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.

Είναι στην επικαιρότητα το θέμα του ποδοσφαιρικού Grexit και θέλω να μοιραστώ μία σκέψη μου με τους αναγνώστες: Πείτε μου έναν λόγο που μπορεί να θέλει κάποιος να συνεχίσει να υφίσταται αυτό το πράγμα; Ο μόνος λόγος είναι για να κονομάνε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και να ταλαιπωρείται ο κόσμος που του αρέσει το ποδόσφαιρο! Και περιμένω πότε θα βρεθεί ένας σωστός δημοσιογράφος, για να ρωτήσει εκείνους που λένε ότι χρειάζεται να διαφυλάξουμε το ποδοσφαιρικό προϊόν, ποιο είναι αυτό το προϊόν; Γιατί μία απλή νοικοκυρά όταν αγοράζει χλωρίνη, για παράδειγμα, το κάνει για να καθαρίσει τα πατώματα. Ο πραγματικός φίλαθλος, που αγαπάει το άθλημα, για ποιον λόγο να δει ελληνικό ποδόσφαιρο; Δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να υφιστάμεθα αυτή την ταλαιπωρία. Γι΄ αυτό και θεωρώ ότι είναι μονόδρομος το Grexit...

Ας δούμε για παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο. Σε μία φάση που ο Παναιτωλικός έχανε με 4-0, του έκοψαν με ένα παντελώς ανύπαρκτο οφσάιντ μία επίθεση! Δεν μπορεί να μην είδαν ότι δεν ήταν οφσάιντ. Απλώς σκέφτηκαν ότι είναι καλύτερα έτσι, για να μην έχουν τρεχάματα σε περίπτωση που έμπαινε γκολ. Γιατί αυτός ο Καπίνο είναι σαν κορμός δέντρου, θυμίζει τον Χαλκιά: Σαν λεύκα πέφτει! Έχετε δει ποτέ πώς πέφτουν οι λεύκες; Τις κόβουν και κάνουν 5 λεπτά για να πέσουν. Αλλά πέφτουν ίσια... Κι επειδή έτσι πέφτει και ο Καπίνο, πρέπει να σκέφτηκε ο διαιτητής "Άσε μη φάει κανένα γκολ"! Όπως και έγινε αργότερα δηλαδή, που δέχτηκε τελικά δύο γκολ.

Και θα τελειώσω με μία ερώτηση: Όπως γράφτηκε χθες, φώναξαν στο Μαξίμου για να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο, τον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη. Και ρωτάω εγώ: Με αυτούς θα το εξυγιάνουν; Και ο Σαββίδης πού ήταν; Ο κοντός πρίγκιπας;  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags