Facebook Pixel Το φετινό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον "άσο"!
| 2016-04-11 19:29:00

Το φετινό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον "άσο"!

Το φετινό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον "άσο"!

Στον ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας ποτέ δεν ήταν το... φόρτε του και αυτό φάνηκε και τη φετινή σεζόν που κλείνει με τέσσερις διαφορετικές παρουσίες κάτω από τα δοκάρια...

Από την αρχή της σεζόν και το σχεδιασμό του Φρανκ Άρνεσεν ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει έμφαση στη θέση του τερματοφύλακα που τόσο τον έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι η πρώτη κιόλας μεταγραφική κίνηση ήταν η απόκτηση του Σουηδού διεθνή Ρόμπιν Όλσεν από την Μάλμε με ένα ποσό που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ, ώστε να κλειδώσει η θέση του κάτω από τα γκολπόστ. Μάλιστα είχε ήδη φανεί από την προετοιμασία ότι ο Σουηδός θα είναι το Νο1, ο Παναγιώτης Γλύκος ο δεύτερος και ο Νίκος Μελισσάς ο τρίτος.

Οι εμφανίσεις όμως του Σουηδού δεν ήταν οι αναμενόμενες και έτσι τη θέση του βασικού γκολκίπερ την πήρε και πάλι ο Παναγιώτης Γλύκος, μέχρι την ημέρα του τραυματισμού του στην Γερμανία. Εκεί, δόθηκε ακόμα μία ευκαιρία στον πρώην τερματοφύλακα της Μάλμε, την οποία δεν άρπαξε, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο να κάνει ντεμπούτο στη Superleague και ο Μελισσάς στον αγώνα με τη Βέροια στην Τούμπα. Εκεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έφεραν από τον ΠΑΣ τον Μάρκο Βελλίδη και έτσι ο ΠΑΟΚ έχει μετρήσει στους αγώνες πρωταθλήματος 4 διαφορετικούς τερματοφύλακες στην 11άδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το δικό του ρεκόρ με τους 3 διαφορετικούς τερματοφύλακες, που είχε δημιουργήσει και τη σεζόν 2010-11 με τους Χαλκιά, Κρέσιτς και Γλύκο, αλλά και την επόμενη σεζόν με Γλύκο, Χακόμπο και Ιτάνζ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags