Facebook Pixel ''Τι βγάζεις, ρε Μήτσο; Θα μας τρελάνεις''»!
| 2016-04-11 19:47:00

''Τι βγάζεις, ρε Μήτσο; Θα μας τρελάνεις''»!

''Τι βγάζεις, ρε Μήτσο; Θα μας τρελάνεις''»!

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό ματς στο Αγρίνιο, για την πορεία του Παναιτωλικού φέτος, για την επόμενη σεζόν και το όνειρο της Ευρώπης, για τον Πανιώνιο, αλλά και για τον Κώστα Φορτούνη, στον οποίο… έβγαλε το καπέλο!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Κυριακίδη

«Πραγματικά, είναι περίεργα τα συναισθήματα σήμερα… Από τη μία είναι να στενοχωριέσαι που έχεις δεχτεί πέντε γκολ, και από την άλλη χαίρεσαι γιατί έχεις κάνεις κάποιες καλές επεμβάσεις και σε επιβραβεύουν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την κίνηση του Κώστα Φορτούνη να πάει στο ημίχρονο και να τον συγχαρεί, αποκάλυψε: «Πράγματι, στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε ο Φορτούνης, με αγκάλιασε και μου είπε ''τι βγάζεις, ρε Μήτσο; Θα μας τρελάνεις''! Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Φέτος το συναντώ αυτό για δεύτερη φορά… Έγινε πρώτα στα Γιάννενα, και χθες με τον Φορτούνη… Αισθάνθηκα υπέροχα. Είναι ωραίο να συμβαίνουν αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες. Τέτοιες εικόνες χρειαζόμαστε όλοι μας».

Για να δηλώσει μετά για το παιχνίδι, αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας του Αγρινίου: «Δώσαμε δικαιώματα. Νομίζω, χθες, δεν ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός όσο άλλες φορές. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, εκτός από τα πρώτα πέντε-δέκα λεπτά, που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Δεχτήκαμε γρήγορα τα γκολ και μας αφήνει μία πικρία το τελικό σκορ. Είναι μια βαριά ήττα. Από μόνο του το σκορ είναι ντροπιαστικό. Από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε, όμως. Το πρωτάθλημα τελειώνει 17 Απριλίου και πρέπει να πάμε ως το φινάλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ, προσωπικά, πάντως, δεν είμαι ευχαριστημένος με τη συνολική εικόνα της ομάδας. Είχαμε και την αλλαγή προπονητή… Γιατί πριν δεν ήμασταν ομάδα. Φέτος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήμασταν μια ομάδα που μπορούσε να μπει στο γήπεδο και να ξαφνιάσει κάθε αντίπαλο, ή, όπως χθες, να δεχτεί πέντε γκολ… Μπορούμε να δώσουμε εξηγήσεις, αλλά αυτό που πρέπει, κυρίως, να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μη συμβούν αυτά και στο καινούριο πρωτάθλημα. Ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε Κυριακή οφείλεις να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Φταίμε εμείς οι ίδιοι, κανένας άλλος».

Για την ομάδα που του έκανε, φέτος, τη μεγαλύτερη εντύπωση, τόνισε: «Ο Πανιώνιος μου έκανε τρομερή εντύπωση! Πάντα όταν έπαιζα με τον Πανιώνιο ήμουν χαλαρός. Ήταν μια απλή ομάδα, μια ήσυχη ομάδα… Δεν υπήρχε ποτέ κάποιο πρόβλημα. Να δυσκολευτώ τόσο δηλαδή. Και όμως, φέτος, είδα μια ομάδα δουλεμένη! Αυτό όλο έχει ξεκινήσει από τον προπονητή και από το ρόστερ. Με παιδιά φιλόδοξα, που έχουν όνειρο να αγωνιστούν στον Πανιώνιο και μετά σε μεγάλη ομάδα. Με ποιότητα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια… Είναι άσχημο, όμως, που ίσως δεν θα πάρουν άδεια. Είναι στενάχωρο για τους κόπους τους».

Εξήρε, δε, τον Κώστα Φορτούνη, όταν ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον αισθάνεσαι! Είναι απρόβλεπτος, έχει όλα τα στοιχεία που θέλει μια ομάδα για να τον έχει στην 11άδα της. Είναι χαρά για κάθε προπονητή να τον έχει στη διάθεσή του. Θεωρώ ότι του αξίζει κάτι παραπάνω. Να παίξει και στην Ευρώπη. Και η κίνηση που έκανε χθες, να έρθει να με συγχαρεί, δείχνει πως είναι και πολύ καλός άνθρωπος».

Για το πιο ωραίο γκολ που έχει δεχτεί και την καλύτερη απόκρουσή του, σημείωσε: «Έχω δεχτεί αρκετά γκολ. Τα γκολ που δέχομαι τα ξεχνάω όμως… Μια πολύ καλή απόκρουση που θυμάμαι είναι στην εξ επαφής κεφαλιά του Τζημόπουλου, στα Γιάννενα. Την κρατάω αυτή».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags