Facebook Pixel "Μάρκο Σίλβα ή Πάουλο Σόουζα στην Πόρτο"
| 2016-04-12 12:15:00

"Μάρκο Σίλβα ή Πάουλο Σόουζα στην Πόρτο"

"Μάρκο Σίλβα ή Πάουλο Σόουζα στην Πόρτο"

H πορτογαλική "Diario de Noticias" με σημερινό της ρεπορτάζ επισημαίνει πως ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού αλλά και ο προπονητής της Φιορεντίνα είναι τα φαβορί για να διαδεχτούν τον Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο των "δράκων"

Η απόφαση για αντικατάσταση του Ζοσέ Πεσέιρο έχει ήδη παρθεί από τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, με τα ονόματα των Ζόρζε Ζέσους, Αντρέ Βίλας Μπόας, Πάουλο Σόουζα και Μάρκο Σίλβα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Τα δύο πρώτα, οι Ζέσους και Βίλας Μπόας, είναι σχεδόν... αδύνατον να έρθουν, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, παρότι ο πρώτος έχει τάσεις φυγής από τη Σπόρτινγκ, ενώ ο Βίλας Μπόας φεύγοντας από τη Ζενίτ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δουλέψει άμεσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μάρκο Σίβα προσεγγίστηκε τον Ιανουάριο, αλλά ο Πορτογάλος είπε "όχι" στην Πόρτο για δύο λόγους. Πρώτον, δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία για να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και δεύτερον, θα έπρεπε να πληρώσει ρήτρα 1,5 εκ. ευρώ στους ερυθρόλευκους... Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η περίπτωση του τεχνικού του Ολυμπιακού θα επανεξεταστεί το καλοκαίρι, όπως και ο όρος που είχε βάλει ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Καρβάλιο, να μη δουλέψει σε Πόρτο και Μπενφίκα, όταν βγήκε το "διαζύγιο" των δύο πλευρών... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags