Facebook Pixel Αποφασίζει άμεσα ο Τσίπρας για το Κύπελλο!
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-12 17:54:00

Αποφασίζει άμεσα ο Τσίπρας για το Κύπελλο!

Αποφασίζει άμεσα ο Τσίπρας για το Κύπελλο!

Το Grexit φαίνεται πως αποφεύγεται καθώς αποφασίστηκε να συνεχιστεί το Κύπελλο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα που είναι ανοικτά.

Όπως όλα δείχνουν, το καταστροφικό Grexit δεν θα έρθει ποτέ, αφού ΕΠΟ και Κοντονής συμφώνησαν στην συνέχιση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, έστω και στο παρά πέντε.

Μετά από την σημερινή κρίσιμη συνάντηση στην οποία έδωσε το "παρών" και ο εκπρόσωπος της FIFA, κύριος Κουτσοκούμνης, αποφασίστηκαν να αποσύρει η ΕΠΟ την προσφυγή στο ΣτΕ και να έρθει η FIFA από την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να γίνουν οι διεργασίες για την τέλεση των αγώνων.

Σημαντική παράμετρος είναι η δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος συμφώνησε με τα παραπάνω και την τέλεση των εναπομείναντων αγώνων στο Κύπελλο, αφήνοντας όμως ένα μικρό ενδεχόμενο διαφοροποίησης, αφού θέλει πρώτα να μεταβαβιβάσει τις εξελίξεις στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κοντονής θέλει να συζητήσει με τον Τσίπρα και να πάρει την σύμφωνη γνώμη του για την συγκεκριμένη απόφαση για το Κύπελλο, αλλά εφόσον έχει δεσμευτεί ο ίδιος για την συνέχεια του θεσμού, πάει να πει πως έχει πάρει το "οκ" και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεση απόφαση του Τσίπρα, καθώς ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags