Facebook Pixel Η ατάκα Σαββίδη για ΠΑΟΚ, άφησε άφωνη τη Βουλή!
| 2016-04-12 23:30:00

Η ατάκα Σαββίδη για ΠΑΟΚ, άφησε άφωνη τη Βουλή!

Η ατάκα Σαββίδη για ΠΑΟΚ, άφησε άφωνη τη Βουλή!

Έντονο διάλογο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και εκεί πέταξε φοβερή ατάκα για τον Δικέφαλο και την Ελλάδα. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα σε video!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε σήμερα στη Βουλή από τη θέση του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας, με την τετράλεπτη ομιλία του να περιλαμβάνει πολλές και "καυτές" ατάκες.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην ανεργία της Ελλάδας και στο γεγονός ότι εμποδίζονται τις επενδύσεις, ενώ στο τέλος, μιλώντας για την Τούμπα, είπε ότι τα αγαπημένα χρώματα της Ελλάδας θα είναι πλέον το άσπρο και το μαύρο!

"Εμείς οι Πόντιοι σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε δεν θα πω πολλά λόγια αλλά τα λίγα δεν είναι αρκετά. Εάν είστε κατά των επενδύσεων, τότε να στραφείτε στον Καρλ Μαρξ και όχι σε μας" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της βουλής.

"Αναφερόμαστε στο επενδυτικό κλίμα. Ας μη με καλούσατε. Με καλέσατε να μιλήσω για το επενδυτικό κλίμα και ως επενδυτής μίλησα για τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα και που πρέπει να επιλυθούν αμέσως. Πρέπει να παρακαλάτε τους επενδυτές να έρθουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τη φοβερή ατάκα Iβάν Σαββίδη στο τέλος της ομιλίας του... 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags