Facebook Pixel Κοντονή, τώρα φέρε πίσω τα λεφτά μας!
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-13 10:26:00

Κοντονή, τώρα φέρε πίσω τα λεφτά μας!

Κοντονή, τώρα φέρε πίσω τα λεφτά μας!

Τελικά, ο υφυπουργός αθλητισμού της κυβέρνησης μας έκανε πίσω, όπως αναμενόταν άλλωστε, και δεν γίνεται το grexit. Το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει στα ίδια. Μ' ένα πρωτάθλημα ξευτυλισμένο. Αυτό έχει σημασία.

Δεν χρειάζεται το grexit η ποδοσφαιρική Ελλάδα για να διασυρθεί η χώρα. Αυτή την ανοησία πιπιλάνε. Μην μας αποκλείσουν από την διεθνή κοινότητα και φάμε το ρεζιλίκι της αλεπούς. Μ' αυτά που γίνονται συχνά πυκνά στα γήπεδά μας το ρεζιλίκι το έχουμε εξασφαλισμένο.

Γιατί φθάσαμε στο παραπέντε στο grexit; Επειδή ο Κοντονής Σταύρος αποφάσισε να διακόψει την αγωνιστική διαδικασία του κυπέλλου. Μια απόφαση ουδεμία σχέση έχουσα με την κάθαρση. Έγινε της πουτάνας το μαγκάλι στο παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για το κύπελλο και για να μην επαναληφθούν οι γνωστές αλητείες ο υφυπουργός ανίκανος να σταματήσει το κακό κατάργησε το κύπελλο.

Ούτε το grexit έχει σχέση με την κάθαρση. Καμμία FIFA δεν υποχρεώνει, ούτε εμποδίζει την κάθαρση σε καμμία χώρα. Κι αν η δουλειά βρωμάει π.χ. στην Ελλάδα, αυτό αφορά την ίδια τη χώρα, την κυβέρνησή της. Δική της υπόθεση είναι, όχι της FIFA.

Την FIFA την έβαλε στο κόλπο ο Κοντονής, όταν από την αδυναμία του 14 μήνες να παρουσιάσει κυβερνητικό έργο στο θέμα, στο ΕΘΝΙΚΟ θέμα της βίας, επενέβη στα εσωτερικά της ΕΠΟ, με τη φαρσοχουντική απόφαση να μην επιτρέπει αγώνες στο κύπελλο και να επιτρέπει αγώνες στο πρωτάθλημα.

Τελικά, γιατί αποφύγαμε το grexit; Μάγκας ο Κοντονής που το προκάλεσε. Μάγκας και που το γλύτωσε. Χωρίς να κάνει κάτι σχετικά με την... κάθαρση, και το θέμα του χουλιγκανισμού. ''Νίκησε'', όμως, ο υφυπουργός διότι με μια κωλοτούμπα θα επιτρέψει, μάλλον θα κάνει αποδεκτό το... αίτημα της ΕΠΟ να συνεχιστεί το κύπελλο.

Υπ' όψιν ότι ο υφυπουργός πληρώνεται. Πέραν της δημόσιας προβολής που γνωρίζει δίχως προηγούμενο και του μισθού του, επιβαρύνει το δημόσιο με τους συνεργάτες του, τους συμβούλους του, τις ιδιαίτερες γραμματείς του. Ένα κάρο έξοδα. Γιατί τον πληρώνουμε; Για να δημιουργεί προβλήματα, για να κάνει τρύπες στο νερό, για να διακόπτει το πρωτάθλημα και μετά να το επιτρέπει. Το ίδιο στο κύπελλο.

Και να παραιτηθεί ο Κοντονής Σταύρος. Και τα λεφτά του δημοσίου που σκορπάει να επιστρέψει, η ζημιά έγινε.

Γιατί η FIFA έστειλε ''μεσολαβητή'' της έναν πιο ασήμαντο από τον Γκιρτζίκη, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags