Facebook Pixel «Ζοφερή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό»
Άλλα Σπορ
| 2011-06-10 18:26:00

«Ζοφερή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

«Ζοφερή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης, μίλησε ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Ρισβάς σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Νίκος Ρισβάς μίλησε με αποδείξεις και ονόματα για όλα όσα αφορούν τη «μάνα του λόχου».

Μερικά αποσπάσματα της συνέντευξής του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ακολουθούν:

Όσον αφορά τα χρέη του Ερασιτέχνη δήλωσε: «Τα δοχεία είναι συγκοινωνούντα με ΠΑΕ και ΚΑΕ. Δεν χρειάζεται να τονίσω τη ζοφερότητα της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε για να καλύπτουμε μόνο τις άμεσες ανάγκες αλλά και να επαγρυπνούμε για το γήπεδο αλλά δεν βρίσκεται λύση στο θέμα της διοίκησης. Δεν υπάρχει θέληση για συμμετοχή. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζονται. 3.000.000 Ευρώ είναι το άνοιγμα. Με 1.500.000 Ευρώ αυτά διακανονίζονται. Κυρίως στο χώρο του βόλεϊ αντρών τα ποσά είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι επί εποχής Σταθοκωστόπουλου τα ποσά αυτά στα συμβόλαια που ήταν υψηλά. Ο κ. Σταθοκωστόπουλος δεν άφησε ούτε ένα ευρώ χρέος στον Παναθηναϊκό χρέος»

Για τους μεγαλοπαναθηναϊκούς είπε: «Οι θύρες εκκρούσθησαν και θα σας πω ποιοι άνοιξαν και ποιοι όχι τις πόρτες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε συμμετοχή επί Κίτσιου στον Ερασιτέχνη. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή και δεν υπήρξε απάντηση. Δεν τους ενδιαφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Είναι απαξιωμένος ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και με τη μεριά του κ. Βγενόπουλου. Είχαμε ελπίδες μετά τις δηλώσεις του την εποχή εκείνη αλλά καμιά ανταπόκριση και από εκεί. Δεν θέλησε ούτε η πλευρά Πατέρα.

Πάμε και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Εγώ τι να πω ότι η οικογένεια αυτή δεν έχει στο μυαλό της τον Ερασιτέχνη; Τα πρώτα χρήματα που βρήκαμε ως διοίκηση ήταν του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γιατί να μην λέγονται οι αλήθειες; Σαν πρόεδρος του ΠΑΟ βρήκα χρήματα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ και οι εταιρείες του αλλά και η εφημερίδα βοήθησαν τα μέγιστα για τη συναυλία. Τι να πω για τον Θανάση; Δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται τον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε τη Μόλναρ φέτος, την καλύτερη ξένη παίκτρια».

Για τον κίνδυνο του Πρωτοδικείου τόνισε: «Κίνδυνος πρωτοδικείου και γιʼ αυτό απευθύνουμε έκκληση. Εμείς σε 4 μήνες βάλαμε 350.000 Ευρώ. Το κακό είναι ότι τα χρήματα αυτά έμπαιναν σε μια μεγάλη τρύπα και δεν έγινε κάποια επένδυση. Μόλις προχτές συζητούνταν προσφυγή 4-5 βολεϊμπολιστριών που ήθελαν να δεσμεύσουν τα χρήματα του Ερασιτέχνη. Αθλήτριες που χρυσώθηκαν από τον ΠΑΟ. Ευτυχώς αναβλήθηκε. Όλοι αποθαρρύνονται να βάλουν εξαιτίας των οφειλών».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags