Facebook Pixel Με δάσκαλο τον Ιμπαγάσα! (ΦΩΤΟ)
| 2011-06-10 21:07:00

Με δάσκαλο τον Ιμπαγάσα! (ΦΩΤΟ)

Με δάσκαλο τον Ιμπαγάσα! (ΦΩΤΟ)

Ο Φράνκο Κοστάντσο αφού ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ενήμερος για τα… ερυθρόλευκα θέματα από τον Άριελ Ιμπαγάσα και ανυπόμονος για το γεμάτο «Καραϊσκάκη».
 

Ο Κοστάντσο είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο.

Αμέσως μετά έκανε δηλώσεις, στις οποίος ανέφερε πως έχει ενημερωθεί για τον Ολυμπιακό, για τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για την Ελλάδα από τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Παράλληλα, τόνισε πως ανυπόμονος για να δει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να μπω στις υποχρεώσεις του συλλόγου», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά και συνέχισε: «Δεν έχω βρεθεί στο Καραϊσκάκη, αλλάέχω μιλήσει με τον Ιμπαγάσα και μου έχει πει λίγο πολύ πως είναι. Ξέρω αρκετά πράγματα για τα ελληνικά γήπεδα και αυτό με κάνει αν ανυπομονώ ακόμη περισσότερο να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό».

Για το αν ο συμπατριώτης του Αριέλ Ιμπαγάσα του έχει πει κάτι άλλο πέρα από τον κόσμο, είπε: «Μου έχει πει ότι είναι καταπληκτικά να παίζεις τον Ολυμπιακό, έχει έναν καταπληκτικό κόσμο που τον ακολουθεί παντού για να τον υποστηρίζει, ότι η πόλη είναι πολύ όμορφη για να ζεις, ο σύλλογος είναι πολύ καλός και πολύ μεγάλος και πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα»

Όσον αφοράτους προσωπικούς του στόχους τόνισε: «Καταρχάς θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, να παίξω ένα καλό ρόλο στο Champions League, να τα πάω καλά και γενικά να έχω μία καλή πορεία».

H ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα, Φράνκο Κοστάνσο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags