Facebook Pixel Ο Ρομπέρτο "ανακοίνωσε" στους οπαδούς το ...τέλος!
| 2016-04-18 22:30:00

Ο Ρομπέρτο "ανακοίνωσε" στους οπαδούς το ...τέλος!

Ο Ρομπέρτο "ανακοίνωσε" στους οπαδούς το ...τέλος!

Η δυσάρεστη είδηση για τον Ισπανό τερματοφύλακα βγήκε από τη φιέστα του Ολυμπιακού. Πώς έδειξε στην εξέδρα πως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τoν σύλλογο;  

Φίλαθλοι και παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακής, στην όμορφη φιέστα που διοργάνωσε στο "Γ. Καραϊσκάκης" η διοίκηση.

Από τη γιορτή αυτή φυσικά, ξεχώρισε το ...αίτημα των οπαδών με συνθήματα τόσο προς τους ποδοσφαιριστές όσο και προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για παραμονή στην ομάδα των Φουστέρ και Ρομπέρτο.

Και μπορεί για τον Ισπανό επιθετικό να υπάρχουν πλέον θετικά μηνύματα όσον αφορά το μέλλον του στο Λιμάνι, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, για τον κορυφαίο γκολκίπερ της Σούπερ Λιγκ, όμως, οι πιθανότητες να παίζει και του χρόνου στην Ελλάδα δεν είναι πολλές.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν πως και ο ίδιος ο Ρομπέρτο, με τις αντιδράσεις του στη φιέστα, έστειλε το "μήνυμα" στην εξέδρα και ουσιαστικά την ...αποχαιρέτησε, αφού λογικά δεν θα είναι βασικός στα δύο ματς Κυπέλλου που απομένουν.

Τι συνέβη με τον Ισπανό κίπερ και πώς "αποκάλυψε" τις προθέσεις του για το μέλλον; Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες φορές που η κερκίδα φώναζε το όνομά του ή κάποιο σύνθημα γι΄ αυτόν ("Ρομπέρτο, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι"), ο έμπειρος τερματοφύλακας, παρά τα όσα άκουγε από όλο το γήπεδο, δεν αντέδρασε καθόλου!

Μέχρι τώρα, όποτε άκουγε σύνθημα, είτε χειροκροτούσε για το "ευχαριστώ", είτε έδειχνε το σήμα της ομάδας στη φανέλα του. Χθες, λοιπόν, σε όλη τη διάρκεια της φιέστας, δεν θέλησε ούτε μια φορά να κάνει κάτι αντίστοιχο και πολλοί θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο έδειξε και στον κόσμο πως έφτασε η ώρα του …χωρισμού.

Ο Ρομπέρτο λοιπόν, όπως και το περσινό καλοκαίρι βέβαια, δείχνει αποφασισμένος να φύγει με στόχο μία μεγαλύτερη ομάδα ή έστω κάποιον σύλλογο στην πατρίδα του. Άλλωστε, αν επιμείνει σε αυτή του την απόφαση και φέρει και πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα του πει "όχι" και θα τον αφήσει να φύγει, βάζοντας στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλά έκανε ο Μαρινάκης και δεν έδωσε την κούπα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags