Facebook Pixel Η Samsung στο πλευρό του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος
| 2016-04-19 14:57:00

Η Samsung στο πλευρό του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος

Η Samsung στο πλευρό του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής Φιέστας Πρωταθλήματος, η Samsung γιόρτασε μαζί με τους φιλάθλους κι ένας τυχερός είχε την ευκαιρία να κερδίσει το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S7.

Αθήνα – 18 Απριλίου 2016 – Η Samsung Electronics Hellas, επίσημος χορηγός της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, γιόρτασε μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος, δίνοντας δυναμικό παρών κατά τη διάρκεια της χθεσινής Φιέστας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσιο κλήρωσης εισιτηρίων που διοργάνωσε η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όλοι οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο αγώνα ή με εισιτήριο διαρκείας είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S7. Έπειτα από την κλήρωση, ο κ. Νικόλαος Ξενάκης αναδείχθηκε ο τυχερός φίλαθλος και παρέλαβε το εντυπωσιακό Samsung Galaxy S7 από τον Πρόεδρο της Samsung Electronics Hellas, κ. Kyounil Min.

Υπενθυμίζεται ότι η Samsung Electronics Hellas είναι επίσημος χορηγός της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 7η συνεχή αγωνιστική περίοδο και τεχνολογικός υποστηρικτής του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags