Facebook Pixel Απίστευτο! Εκεί θα πάει προπονητής ο Γκατούζο;
| 2016-04-23 15:18:00

Απίστευτο! Εκεί θα πάει προπονητής ο Γκατούζο;

Απίστευτο! Εκεί θα πάει προπονητής ο Γκατούζο;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε ποια ομάδα ενδέχεται να πάει ο Τζενάρο Γκάτουζο...

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ θα αφήσει την Πίζα όπου βρίσκεται και αναμένεται να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Καζακστάν, όπως αναφέρει τουλάχιστον η "Gazzetta dello Sport".

"Στη χώρα μας το επίπεδο της εθνικής ποδοσφαίρου δεν είναι υψηλό, ή καλύτερα ας πούμε ότι δεν είναι στο ύψος που θα επιθυμούσαμε σε σχέση με το επίπεδο τεχνικής στο πρωτάθλημα που βελτιώνεται, συνεπώς έχουμε ανάγκη από μία παρέμβαση", ανέφερε στην εφημερίδα (ανώνυμη) πηγή από την Αστάνα, για να αναφέρει στη συνέχεια για το επικείμενο deal με τον Ιταλό προπονητή:

"Είναι ο πλέον κατάλληλος για το πλάνο μας, για το χαρακτήρα του και την ιστορία του. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις προκλήσεις, είναι μαχητής και εμείς έχουμε ανάγκη από έναν ομοσπονδιακό τεχνικό που να θέλει να πετύχει και να θέλει να είναι ηγέτης.

 

Θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό και θα ζήσει την πραγματικότητά μας καθώς θα έχει χρόνο να γνωρίσει τους συλλόγους μας και να πάει στις ρίζες του ποδοσφαίρου μας. Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι μιλάμε μαζί του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags