Facebook Pixel Σήκωσέ το, το τιμημένο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-24 20:05:00

Σήκωσέ το, το τιμημένο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήκωσέ το, το τιμημένο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν έλειπε ο Βάρντι; Η Λέστερ με τους Μαχρέζ, Ουγιόα και Ολμπράιτον να κάνουν... όργια διέλυσε με 4-0 την Σουόνσι και "άγγιξε" τον τίτλο!

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπήκε φουριόζα από το ξεκίνημα και μόλις στο 10' άνοιξε το σκορ με τον Μαχρέζ, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της. Η Σουόνσι που ήταν αδιάφορη δεν μπορούσε να πάρει... ανάσα και στο 30' δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά από τον Ουγιόα.

Ένας Ουγιόα που αντικατέστησε επάξια το κενό του τιμωρημένου Τζέιμι Βάρντι και μάλιστα και με το παραπάνω, αφού ήταν αυτός που πέτυχε και το 3-0 των "αλεπούδων" στο 60ο λεπτό.

Το πάρτυ της Λέστερ ολοκληρώθηκε στο 85', όταν ο Ολμπράιτον έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0, στέλνοντας τους φίλους της ομάδας στα "ουράνια", αφού έκανε το σημαντικότερο βήμα για τον ονειρεμένο τίτλο.

Αυτό το τρίποντο, λοιπόν, έφερε στην ομάδα του Ρανιέρι στο +8 από την Τότεναμ, η οποία παίζει αύριο με την Γουέστ Μπρόμιτς, κι ενώ οι "αλεπούδες" έχουν να δώσουν ακόμα τρεις αγώνες (εκτός με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι και μέσα με Έβερτον).

Δείτε τα γκολ του ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags