Facebook Pixel "Nα λένε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να μην..."
| 2016-04-27 13:38:00

"Nα λένε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να μην..."

"Nα λένε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να μην..."

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" μίλησε με καυστικό τρόπο για την παλιά του ομάδα;

Ο λόγος για τον Ελίνι Δημούτσο που σε συνέντευξη του στο Sport24Radio 103,3 τόνισε μεταξύ άλλων οτι "το θέμα είναι να λένε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να μην βάζουν στόχους παραπάνω από αυτό που μπορούν"...

Αναλυτικά:

Για τη σεζόν που πέρασε για τον Αστέρα: "Ηταν δύσκολη η χρονιά, είχαμε την Ευρώπη και πολλούς τραυματισμούς και ίσως γι” αυτό δεν ανταποκριθήκαμε. Η σεζόν ήταν αποτυχημένη, από τη στιγμή που ο στόχος ήταν η πεντάδα. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλάξαμε προπονητή και όταν ξεκινάς άσχημα, τελειώνεις και άσχημα. Στα τελευταία ματς ήμασταν καλοί αλλά δεν πήραμε τους πόντους που δικαιούμασταν".

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Αστέρα, μετά τις πολλές αποχωρήσεις: "Δεν ξέρω αν ήταν θέμα διοίκησης ή και των παικτών. Οταν φεύγουν κάποιοι παίκτες, κλείνει ο κύκλος. Είχαν έρθει πάντως με αυτούς αρκετές επιτυχίες. Τον επόμενο χρόνο, παρότι θα είναι πιο μικρό το ρόστερ, ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες να βρει τους παίκτες για να πετύχει τους στόχους του".

Για το πρωτάθλημα που τελείωσε: "Στο πρωτάθλημα όλα τα ματς ήταν ντέρμπι. Ηταν δύσκολο να πάει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ σε οποιαδήποτε έδρα. Απλώς, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά και κατακτά εύκολα το πρωτάθλημα, με συνέπεια να μην έχει ενδιαφέρον".

Για την πορεία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια: "Στον Παναθηναϊκό δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Από το 2011 που έφυγα, έχουν μείνει 10 παίκτες στο ρόστερ και από τη διοίκηση κανένας. Απλώς μετά τα χρόνια του Αναστασίου άλλαξαν πολλά, όμως δεν ξέρω να πω περισσότερα, γιατί δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καλοί Ελληνες προπονητές. Στον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκαν ξαφνικά πολλές προσδοκίες. Θα πρέπει να ξέρουν από πριν τι στόχους βάζουν".

Για το μοντέλο Αναστασίου: "Ο κόσμος άντεξε πολύ. Η ομάδα έχανε, αλλά χειροκροτούσε. Δεν μπορούσε όμως να κάνει συνέχεια το ίδιο. Κουράστηκε μετά από δύο χρόνια και χρειαζόταν αλλαγές. Το θέμα όμως είναι να λένε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να μην βάζουν στόχους παραπάνω από αυτό που μπορούν. Και αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και την οικονομική δυνατότητα για να είναι πρώτος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags