Facebook Pixel Ταξίδι για Βιγιάλμπα και... Αρουαμπαρένα
| 2016-04-28 09:42:00

Ταξίδι για Βιγιάλμπα και... Αρουαμπαρένα

Ταξίδι για Βιγιάλμπα και... Αρουαμπαρένα

Με... γεμάτη ατζέντα ταξιδεύει σήμερα για την Αργεντινή ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο για λογαριασμό της ΑΕΚ προκειμένου να εξετάσει την περίπτωση του Λούκας Βιγιάλμπα αλλά και την επιστροφή του Μάρτιν Αρουαμπαρένα!

Ο υπεύθυνος σκάουτιγκ της Ένωσης αναμένεται να τσεκάρει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει, αλλά συγκεκριμένα θα προσπαθήσει να προχωρήσει όσο γίνεται την περίπτωση του Έκτορ Βιγιάλμπα, με τον 22χρονο εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, να φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από την Αργεντινή. Είναι ένας παίκτης που είχε δει και ο Γκουστάβο Πογιέτ πριν τα γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση του και ήταν ένθερμοςμε την απόκτηση του.

Οι πληροφορίες πάντως λένε πως υπάρχει και θέμα προπονητή από την Αργεντινή. Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που η ΑΕΚ πράγματι έχει στη λίστα της. Βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα η Ενωση δεν έχει προχωρήσει ακόμη όμως ο πρώην τεχνικός της Μπόκα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Ντε Μπαρτόλο θέλει να εκμεταλλευθεί το διάστημα της παραμονής του στην Αργεντινή παρακολουθώντας όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, πριν επιστρέψει την μεθεπόμενη Παρασκευή, παραμονή του τελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με όλες τις προτάσεις του.

Δείτε τον Βιγιάλμπα σε δράση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags