Facebook Pixel Έστειλε... μήνυμα σε ΑΕΚ!
| 2016-05-02 17:23:00

Έστειλε... μήνυμα σε ΑΕΚ!

Έστειλε... μήνυμα σε ΑΕΚ!

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Γκοργκόν, εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Αούστρια Βιέννης...

Σε συνέντευξη στην kurier.at ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ (που έχει κάνει ακόμη και ταξίδι για να τον παρακολουθήσει από κοντά), εμφανίστηκε ουσιαστικά αποφασισμένος να αλλάξει περιβάλλον, φεύγοντας από την Αυστρία και περιέγραψε με ποια κριτήρια θα πάρει τις αποφάσεις του.

«Θα ήθελα να κάνω το άλμα στο εξωτερικό. Στα 27 μου είναι η στιγμή να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση. Όμως είναι σημαντικό να υπάρχει όλο το... πακέτο. Πρέπει η οικογένειά μου να νιώθει άνετα. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο μικρά παιδιά. Θα πρέπει όλα αυτά να ληφθούν υπόψιν. Η Τουρκία και το Καζακστάν κατά συνέπεια δεν είναι καλές επιλογές», τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση αν το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν η Γερμανία, είπε: «Είναι ένα δυνατό και αθλητικό πρωτάθλημα, με πολλές προσδοκίες και καλή φήμη. Επιπρόσθετα, εμείς οι Αυστριακοί προσαρμοζόμαστε εκεί πολύ καλά. Θα ήταν μια πρόκληση. Αν το ζητούμενο ήταν μόνο το οικονομικό, θα πήγαινα στην Αγγλία. Αλλά η απόφαση θα πρέπει να μου ταιριάζει και αθλητικά. Αν υπάρξει και κάποιο κλαμπ στη θάλασσα, κάπου αλλού... Όπου η οικογένειά μου νιώθει άνετα και είναι καλή ευκαιρία, θα την δεχθώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags