Facebook Pixel "Παίζει" πάλι του Καρίγιο!
| 2016-05-04 10:30:00

"Παίζει" πάλι του Καρίγιο!

"Παίζει" πάλι του Καρίγιο!

Ξανά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αργεντινός φορ της Μονακό!

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal", η διοίκηση της Μονακό έχει αποφασίσει την παραχώρηση του Καρίγιο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και το όνομα του Ολυμπιακού ακούστηκε και πάλι. Μάλιστα, Μονακό και Ολυμπιακός έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα για το ενδεχόμενο «μετακόμισης» του Αργεντινού επιθετικού στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο Καρίγιο δε θα συνεχίσει στη Μονακό την επόμενη σεζόν, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Γενάρη είχε γίνει κουβέντα ανάμεσα στη Μονακό και την Ιντεπετιέντε (την πρώην ομάδα του παίκτη) για να επέστρεφε στην πατρίδα του ο Καρίγιο, ωστόσο οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία.

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή, Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι αυτός που είχε προτείνει πέρυσι το καλοκαίρι τον υψηλόσωμο φορ και είχε μάλιστα μιλήσει μαζί του, αλλά και με τη διοίκηση της Ιντεπετιέντε. Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση του Καρίγιο, τότε ο Γκαλέτι θα έχει και πάλι σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags