Facebook Pixel "Ερχόταν μεθυσμένος στην προπόνηση"!
| 2016-05-04 12:30:00

"Ερχόταν μεθυσμένος στην προπόνηση"!

"Ερχόταν μεθυσμένος στην προπόνηση"!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις αντιπροέδρου ομάδας για το αστέρι της ομάδας του, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών με τα επιτεύγματα του!

Ο Ταϊλανδός Αϊαγιουάτ Σριβανταναμπράπα, αποκάλυψε την τάση του Τζέιμι Βάρντι να πίνει, έχοντας χάσει τα... λογικά του από τα πολλά λεφτά που έπαιρνε για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Όπως τόνισε μάλιστα, χρειάστηκε να «ταρακουνήσει» τον Άγγλο, από τη στιγμή που έβλεπε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει... έχοντας ήδη πάει μία φορά μεθυσμένος στην προπόνηση!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σριβανταναμπράπα:

«Την ημέρα που τον αγοράσαμε ήρθε σε εμένα και με ευχαρίστησε που του άλλαξα τη ζωή. Δεν είχε κερδίσει ποτέ τόσα χρήματα στη ζωή του οπότε ήταν ενθουσιασμένος. Πήγε από το μηδέν στην Championship, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πίνει κάθε ημέρα. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για αυτό.

Μου έλεγε ότι δεν ήξερε πως να φερθεί. Πως να διαχειριστεί τα πολλά χρήματα και τι να κάνει με τη γυναίκα του. Άλλαξε ο χαρακτήρας του, αλλά το παραδέχθηκε.

Γνωρίζαμε ότι έπινε κάθε νύχτα. Όταν όμως μία μέρα, ήρθε στην προπόνηση μεθυσμένος, τότε κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Του μίλησα, τον έκανα ν' αναρωτηθεί αν πράγματι θέλει να είναι έτσι στη ζωή του, να μείνει στάσιμος στην καριέρα του και μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του να τον αφήσουμε να φύγει δίχως ν' ασχοληθούμε περισσότερο.

Τον ρώτησα αν αυτό του φαινόταν σωστό ή ήθελε πραγματικά να ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι. Τον έκανα να σκεφτεί πως θα ήθελε να είναι η ζωή του. Του είπα ότι επένδυσα σ' εκείνον και ότι τον είχα εμπιστευθεί. Κατάλαβε.

Μετά από αυτή τη συζήτηση που είχαμε, έκοψε το ποτό και άρχισε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Η φυσική του κατάσταση δεν ήταν όπως είναι τώρα. Πιστεύαμε ότι θα είχε θεαματική πρόοδο, αλλά δεν είχαμε ιδέα για το πόσο καλός μπορούσε να γίνει. Τώρα έχει προσαρμοστεί, έχει δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είναι ένα διαφορετικό άτομο. Και αυτό είναι καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags