Facebook Pixel Η ΑΕΚ θέλει... Κόκα
| 2016-05-05 09:50:00

Η ΑΕΚ θέλει... Κόκα

Η ΑΕΚ θέλει... Κόκα

Στην Ένωση φαίνεται οτι επιμένουν στην αγορά της Αργεντινής, καθώς μετά τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, προέκυψε και το όνομα του πρώην τεχνικού της Ράσινγκ Κλουμπ, Ντιέγκο Κόκα

Ο 44χρονος τεχνικός είχε κάνει το μεγάλο μπαμ το 2014 όταν ως προπονητής της Ρασίνγκ Κλουμπ και με παίκτες τον Σεμπάστιαν Σάχα και τον Ντιέγκο Μιλίτο κατέκτησε το πρωτάθλημα αφήνοντας δεύτερη την Ρίβερ που ηταν το μεγάλο φαβορί.

Η ομάδα του, που είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 2001, στη συνέχεια έφτασε μέχρι τους 4 του Κόπα Λιμπερταδόρες όμως στις 29 Οκτωβρίου του 2015 με δική του απόφαση αποχώρησε από την Ρασίνγκ λέγοντας πως η αποχώρηση του είχε να κάνει με διαφορά φιλοσοφίας και όχι με χρηματικό ή κάποιο άλλο θέμα.

Ο Κόκα ετοιμάζεται τώρα για την επόμενη ομάδα του και η ΑΕΚ τον έχει στα υπόψη αφού θεωρείται από τα πιο καλά νέα ονόματα Αργεντίνων προπονητών. Μειονέκτημα είναι το ότι δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη ούτε σαν παίκτης, ούτε σαν προπονητής. Η μόνη ξένη χώρα που έχει δουλέψει είναι το Μεξικό ενώ είναι προπονητής στην Αργεντινή από το 2008 όταν σε ηλικία 36 ετών ανέλαβε την Γοδόι Κρουζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags