Facebook Pixel Από εκεί που ερχόταν στον Ολυμπιακό, τελικά... Μπαρτσελόνα!
| 2016-05-07 14:26:00

Από εκεί που ερχόταν στον Ολυμπιακό, τελικά... Μπαρτσελόνα!

Από εκεί που ερχόταν στον Ολυμπιακό, τελικά... Μπαρτσελόνα!

Όχι μία, αλλά δυο φορές, με πιο πρόσφατη πέρυσι τον Ιανουάριο, ο παίκτης είχε φτάσει πολύ κοντά στους ερυθρόλευκους και φέτος οδεύει προς τους "μπλαουγκράνα"!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο, όσο και προβληματικό, Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος φέτος στη Νις κάνει... παπάδες!

Το "φλερτ" πάντως με τον Ολυμπιακό κρατάει χρόνια...

Ο Μπεν Αρφά αρχικά είχε ακουστεί για τους πρωταθλητές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2010, ξανακούστηκε πέρυσι ίδια εποχή, αλλά τελικά ο 29χρονος Γάλλος κατέληξε στη Νις!

Ο παίκτης έχει αναγεννηθεί φέτος στη Νις και κάνει μια απίστευτη σεζόν με 17 γκολ σε 32 αγώνες, όντας τρίτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος πίσω μόνο από τους Ιμπραϊμοβιτς και Λακαζέτ.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες μετις Μίλαν και Ιντερ να τον βάζουν στην ατζέντα τους. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει μπει στο παιχνίδι και ο πάικτης βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει στους Καταλανούς.

Μάλιστα ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας δήλωσε ότι: «Δεν μου επιβεβαίωσαν πως έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία αλλά υπήρχε συνάντηση μεταξύ του μάνατζέρ του και διοικούντων την Μπαρτσελόνα. Θα χαιρόμουν αν υπήρχε συμφωνία γιατί αυτό θα σήμαινε πως η Νις έχει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Μπεν Αρφά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags