Facebook Pixel Το "μπαμ" τού Μαρινάκη για να δούμε μεγάλη μπάλα!
| 2016-05-08 10:45:00

Το "μπαμ" τού Μαρινάκη για να δούμε μεγάλη μπάλα!

Το "μπαμ" τού Μαρινάκη για να δούμε μεγάλη μπάλα!

«Πάρε τον πρόεδρε στον Ολυμπιακό, μην ασχολείσαι με άλλους»! Ποια είναι η πρόταση του Νίκου Αλέφαντου για την "ερυθρόλευκη" επίθεση; Μυθικό χώσιμο σε Κοντονή και ...Γκώνια!

Το μεγαλύτερο λάθος, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έγκλημα είναι αυτά που κάνει ο Κοντονής. Ας του πει κάποιος φίλος του τι έγινε στο Λέστερ, διότι ο ίδιος πρέπει να είναι εχθρός του ποδοσφαίρου, και δεν θα τα είδε. Να δει τι γιορτή έγινε στο Λέστερ με χιλιάδες κόσμου να αποθεώνει τους ανθρώπους από την Ταϊλάνδη που επένδυσαν στο ποδόσφαιρο, χιλιάδες οπαδοί αποθέωναν τους παίκτες, τους αναπληρωματικούς, τους μασέρ, τον Ρανιέρι, τα παιδιά και τα εγγόνια τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πανζουρλισμός έγινε. Και εμείς εδώ στη μιζέρια μας να μην αφήνει ο Κοντονής να δούμε και να χαρούμε έναν τελικό.

Είναι εχθροί της χαράς και της παραγωγής, πάνε να τα καταστρέψουν όλα. Ψεύτες, τίποτα από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις δεν κράτησαν, κοροϊδέψανε την κοινωνία, συνεχίζουν να λεηλατούν τον κοσμάκη. Αλλά ειδικά ο Κοντονής -με την ανοχή του άφωνου πρωθυπουργού- έχει ξεπεράσει κάθε όριο και έχει γίνει κατά τη γνώμη μου ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού όλων των εποχών και όλων των κρατών!

Τέτοια παρωδία φασίζουσα με τον τελικό Κυπέλλου δεν έχει ξαναγίνει. Σε ποιο πολιτισμένο κράτος γίνονται αυτά; Στην Αγγλία που είναι η μεγαλύτερη γιορτή ο τελικός Κυπέλλου φανταστείτε έναν υπουργό αθλητισμού να κάνει αυτά που κάνει ο Κοντονής.

Δεν θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου έλεγε στην αρχή, μετά επειδή τον πίεσε η FIFA και κόντεψε να μας αποβάλει από το ποδόσφαιρο έλεγε ότι θα γίνει ο τελικός αλλά με μαθητές. Έπειτα ανακάλυψε ότι ήταν κλειστά τα σχολεία και είπε ότι δεν θα γίνει με μαθητές αλλά με άδειες εξέδρες. Μετά ανακατεύτηκε για να μπει διαιτητής ο Σιδηρόπουλος και το επέβαλε όπως διαβάζω τα ΜΜΕ. Αλλά έπειτα δεν του άρεσαν οι επόπτες και βρήκε μια δικαιολογία για την αστυνομία, δυο μέρες πριν τον τελικό το θυμήθηκε, για να τον αναβάλει πάλι!

Γελάει η ανθρωπότητα με τον Κοντονή. Ποιος είσαι ρε, η ΕΠΟ είσαι; Σε ένα νησάκι σε εξέλεξαν βουλευτή μερικές εκατοντάδες άνθρωποι και νομίζεις ότι έγινες ο βασιλιάς της χώρας; Ούτε βασιλιάς δεν θα τα έκανε αυτά τα πράγματα!

Δεν έχει ξαναγίνει ούτε επί Χούντας τέτοιο πράγμα με υπουργό αθλητισμού. Αυτός δεν είναι υπουργός ποδοσφαίρου, αυτός είναι υπουργός κατάργησης του ποδοσφαίρου!

Και τι σου έφταιξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού; Πότε έκαναν επεισόδια στο Καραϊσκάκη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού; Άψογοι είναι και δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα. Έρχονται στο Καραϊσκάκη μέχρι και ο Αλαφούζος που έχει φοβερή προσωπική έχθρα με τον Μαρινάκη, αλλά δεν τον πειράζει κανείς. Έρχεται ο Σαββίδης και δεν τον πειράζει κανείς.

Ορίστε κύριοι, έφτιαξε ομάδα η Λέστερ και πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Αν φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα τον ενοχλήσει κανείς; 5 βαθμούς είχε ξεφύγει μπροστά και μπορούσε να το πάρει το πρωτάθλημα. Ήρθε και έκανε διπλό στο Καραϊσκάκη. Κανείς δεν τον πείραξε. Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε που διασυρόταν μετά από μικρές ομάδες και έχασε το πρωτάθλημα. Είναι ομάδες αυτές για να παίρνουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;

Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο, έχετε διαλύσει τα κανάλια, έχετε διαλύσει τις εφημερίδες, έχετε διαλύσει την αγορά, έχετε διαλύσει τους επαγγελματίες, δεν έχετε αφήσει όρθιο τίποτα. Και κάθεστε ρε δημοσιογράφοι και απεργείτε;

Έχετε τρελαθεί ρε δημοσιογράφοι; Τι απεργείτε, η ευχαρίστηση της κυβέρνησης αυτή είναι, να απεργείτε. Όχι δυο μέρες και τρεις μέρες, ένα χρόνο μπορείτε να απεργείτε συνεχόμενα; Σαμπάνιες θα ανοίξει ο Τσίπρας!

Θέλετε κύριοι δημοσιογράφοι να αμυνθείτε έναντι της κυβέρνησης που σας κυνηγάει όπως λέτε και ρημάζει το ασφαλιστικό σας; Μαζευτείτε στα κανάλια σας και στις εφημερίδες σας και "βομβαρδίστε" τους από το πρωί ως το βράδυ με επιχειρήματα, μέχρι να πέσουν! Είπαν ψέματα στο λαό, κορόιδεψαν το λαό, ως αντιπολίτευση ξεσήκωναν το σύμπαν αλλά όταν έγιναν κυβέρνηση έκαναν τα ίδια με τους προηγούμενους.

Πάμε τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδατε τι σας έλεγα για τον Γκουαρντιόλα και την Μπάγερν. Πόσο έχω δικαιωθεί όχι μόνο με το πάσα-πάσα-πάσα, αλλά και με τον Σιμεόνε. Οι αναγνώστες ξέρουν ότι όταν εγώ είχα αρχίσει να μιλάω κάθε βδομάδα για τον Σιμεόνε και την Ατλέτικο, κανείς άλλος δεν έλεγε τι ερχόταν και τι θαύματα θα έκανε μετά η Ατλέτικο. Και να το πρωτάθλημα Ισπανίας έπειτα, και να οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά έχεις τον ΟΤΕ TV να καλεί τον Γκώνια να κάνει ανάλυση και να ακούς τον Γκώνια να τα χώνει στον Σιμεόνε! Ποιος, ο Γκώνιας, που όλη του η καριέρα ως προπονητής ήταν ένα φεγγάρι στον Α.Ο. Γλυφάδας! Ο ασχολούμενος με το γκολφ, να καυτηριάζει τον Σιμεόνε. Τον καλύτερο προπονητή στην τακτική, τον έναν από τους τρεις σε αυτό το στιλ στην ιστορία, μαζί με τον Χερέρα και τον Μουρίνιο όταν ήταν στα ντουζένια του.

Πάρε κι εσύ την Ατλέτικο ρε Γκώνια και από εκεί που ήταν ένα τίποτα στην Ισπανία, κάνε την πρωταθλήτρια πάνω από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, στείλε τη δύο φορές στα τελευταία τρία χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό το υλικό που έχει, με αυτούς τους παίκτες, με χωρίς λεφτά.

Όταν ο Γκουαρντιόλα ήταν στα πάνω του και όλοι αποθεώνανε αυτό το στιλ του ποδοσφαίρου, εγώ σας έλεγα ότι άλλο είναι το ποδόσφαιρο του μέλλοντος, άλλο ποδόσφαιρο θα γίνει μόδα και μιλούσα για το ποδόσφαιρο της τακτικής. Ήρθε λοιπόν ο Σιμεόνε με την Ατλέτικο, ήρθε και η Λέστερ με το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου να κάνει το μεγαλύτερο άθλο στην Αγγλία, το πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, το πιο πλούσιο πρωτάθλημα του κόσμου, αφήνοντας σε μαραθώνιο πίσω όχι μία, όχι δύο, αλλά 6 μεγάλες ομάδες με πολλά λεφτά.

Πού ήταν ο Λεβαντόφσκι, πού ήταν ο Ριμπερί, πού ήταν ο Κόστα ο Βραζιλιάνος, πού ήταν ο Μίλερ, δεν ακούμπησαν την μπάλα, δεν τους άφησε ο Σιμεόνε. Και έχεις το νούμερο τον σχολιαστή να καυτηριάζει τον Σιμεόνε. Καλά να πάθουν όμως τα κανάλια που καλούνε άσχετους.

Τρία χρόνια στην Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα, του κόσμου τα λεφτά τσέπωσε, του κόσμου τα λεφτά δόθηκαν για ακριβοπληρωμένους παίκτες, αλλά παταγώδη η αποτυχία του. Σας έλεγα να τον δούμε τι θα κάνει όταν φύγει από την Μπαρτσελόνα. Εκεί τον έφτιαχνε ο Μέσι και η παρέα του. Και είδαμε τι έκανε. Τρία χρόνια ταπεινωτικοί αποκλεισμοί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με μία Μπάγερν που την παρέλαβε πρωταθλήτρια Ευρώπης, όχι μόνο Γερμανίας. Το να πάρεις το πρωτάθλημα στη Γερμανία με την Μπάγερν, είναι εύκολο. Ανύπαρκτες οι άλλες γερμανικές ομάδες.

Είδα πάλι τον Μιραλάς με την Έβερτον, εκπληκτικός ήταν. Έβαλε ένα γκολ άλλο πράγμα. Πάρε πρόεδρε τον Μιραλάς στον Ολυμπιακό, μην ασχολείσαι με άλλους, κάνε αυτό το μπαμ να δούμε μεγάλη μπάλα. 

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags