Facebook Pixel Αυτόν παίρνει ο Ιβάν για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό;
| 2016-05-09 13:15:00

Αυτόν παίρνει ο Ιβάν για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό;

Αυτόν παίρνει ο Ιβάν για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό;

Έξαλλος ο Γιώργος Μύρτσος στο SportDog με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και το όνομα που έρχεται στην Τούμπα! Ποιον ποδοσφαιριστή έφαγαν ρουφιάνοι δημοσιογράφοι;

Διαβάζω σε όλα τα σάιτ για τη δικαίωση του Σταύρου Κοντονή αναφορικά με τη ματαίωση του τελικού Κυπέλλου, γιατί δεν μπορούσε η αστυνομία να ανταποκριθεί. Και μιλάνε για ραντεβού οργανωμένων, ραντεβού θανάτου κ.λπ. Μα, αν αυτό ισχύει, είναι ντροπή και μόνο που το λέμε! Μόνοι τους οι οπαδοί είπαν να πάνε να σκοτωθούν πριν από τον αγώνα; Να ψαχτούνε ποιοι οπλίζουν τα χέρια των ανεγκέφαλων παιδιών και πατάνε πάνω στην καψούρα για την ομάδα τους και τα στέλνουν για εξόντωση.

Πρέπει η Πολιτεία αν υπάρχει, που δεν υπάρχει, να δει ποιοι οπλίζουν τα χέρια αυτών των παιδιών. Οι οπαδοί είναι μοναδικοί που πληρώνουν την άθλια κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, πληρώνουν τη νύψη για να κονομάνε κάποιοι παράγοντες. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ κ.λπ., δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Αντίθετα έχουν και θα πρέπει να έχουν κοινό στόχο: Να δούνε τίμιο και αξιοκρατικό ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχει οπαδός που να θέλει να δει σάπιο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κλείνουν ραντεβού για να σκοτωθούν, αλλά να κλείνουν ραντεβού με τους παράγοντες των ομάδων τους, για να τους πιέζουν να φτιάξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Δείτε οι οπαδοί της Λίβερπουλ, που τους ακούει και ανατριχιαζει το σύμπαν, τι έκαναν πριν από περίπου έναν μήνα; Επιδεικτικά έφυγαν από το γήπεδο στο 70ο λεπτό! Γιατί; Γιατί το θέαμα που προσφέρει η ομάδα, δεν είναι αυτό που ζητάνε και έχουν πληρώσει. Και αναγκάστηκε η ομάδα να μείωσει τις τιμές στα εισιτήρια.

Εδώ δε βλέπουμε τίποτα και πάλι οι οπαδοί σκοτώνονται μεταξύ τους. Οι ποδοσφαιριστές, από την άλλη πλευρά, είναι έρμαιο του κάθε παράγοντα. Αλήθεια, για ποιον λόγο υπάρχει το συνδικαλιστικό τους όργανο; Στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τα πάντα, γιατί τα πάντα τα κινεί το παρασκήνιο! Οι ποδοσφαιριστές όμως είναι οι πρωταγωνιστές. Οι οποίοι επειδή είναι νούμερα και σαλιάρηδες, θέλουν οπαδούς να τους βλέπουν να παίζουν. Γιατί μπάλα παίζουμε και χωρίς διαιτητές, χωρίς παράγοντες. Χωρίς ποδοσφαιριστές δεν γίνεται να παίξουμε. Γι΄ αυτό λέω: Αν δεν ξυπνήσουν οι ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει σωτηρία.

Δύο λόγια και για τον Μάτος, που το όνομά του έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι ένας δεξιός μπακ, 30 ετών. Μία θέση που υπάρχει ο Κίτσιου, ο Κωνσταντινίδης που επανέρχεται, ο Σκόνδρας και ο Σαμπό που λένε όλοι ότι είναι δεξιός μπακ. Ποιος ξέρει, ίσως αυτοί που κάνουν προγραμματισμό στον Δικέφαλο, να ξέρουν κάτι περισσότερο. Αλλά το πρώτο μέλημα είναι δεξιός μπακ; Ποιος τον υπέδειξε; Με τον Μάτος δεξί μπακ θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης;

Και βλέπω ότι γίνεται κουβέντα, ξανά, για ενίσχυση με τερματοφύλακα. Εδώ συμφωνούμε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τερματοφύλακα. Γιατί στο τέλος θα φτάσει να έχει τρεις καλούς τερματοφύλακες, για δεύτερους! Σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίρνει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ και, τελικά, τερματοφύλακα δεν έχει. Τον Όλσεν, που είναι καλός, τον έφαγαν ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Αλλά ευτυχώς έφυγε το παιδί και πήγε και πανηγύρισε ένα Κύπελλο. Αν έμενε στον ΠΑΟΚ όχι Κύπελλο δεν θα έπαιρνε, αλλά ούτε ...μαστραπά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τον έδιωξε ο Μαρινάκης και θα τον πάρει ο Σαββίδης;

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags